Hrnkový beránek
Symbolem českých Velikonoc je bezesporu beránek, hojně pocukrovaný a s ovázanou mašličkou kolem krku. Každá hospodyňka na něj má svůj osvědčený recept. Nejen začátečníci ocení hrnečkový recept bez vážení.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrnkový beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6m95
Moje poznámka
Hrnkový beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6m95
Nejnovější recepty
Dýňový koláč à la pizza pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový větrník na plech
dejvi01 před 4 hodinami
Bílý chléb
Petulice před 5 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 7 hodinami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 7 hodinami
Citronové tartaletky
Routeu před 7 hodinami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 9 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 9 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 9 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka,
kypřící prášek,
mléko,
olej,
sůl,
citron,
rozinky,
sádlo,
čokoláda
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.