Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 157 kJ / 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,84 g |
Tuky | 1,13 g |
Vláknina | 13,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 83,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněný králík se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrZE
Moje poznámka
Kořeněný králík se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrZE
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 6 hodinami
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 7 hodinami
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tuňáková pomazánka s tvarohem
Sahula před 3 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Sahula před 3 hodinami
Tuňáková pomazánka se sušenými rajčaty
Sahula před 3 hodinami
Vepřové výpečky na černém pivu
Sahula před 4 hodinami
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 7 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 7 hodinami
Jihočeská kulajda
poirotka před 7 hodinami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 7 hodinami
Tvarohový koláč s borůvkami
marsa.marsa před 7 hodinami
Tématické fráze:
králík na švestkách,
kralik na svestkove omacce,
králik na sušených švestkách,
králík ve švestkové omáčce,
králík na švestkách recept,
králík na červeném víně se švestkami,
králík na šípkové omáčce,
králík se švestkovou,
králík na víně a švestkách,
králík se švestkovou omáčkou,
králík na víně se švestkami,
recepty na králíka na švestkách,
králík recepty na švestkach,
recept kralik na švestkach,
králík s marmeládou,
králík švestky víno,
králík recepty,
moravský název sušených švestek,
králík v švestkové omáčce,
pečený králík se švestkami
Suroviny:
stehno králičí,
švestky sušené,
mouka polohrubá,
marmeláda rybízová,
víno červené,
olej,
pepř celý,
pepř mletý,
bobkový list,
tymián,
ocet,
sůl
Komentáře (17)