Velikonoční nádivka
Nádivka, nebo také hlavička, patří mezi tradiční velikonoční pokrmy. Je plná mladých kopřiv a uzeného masa a svojí chutí navodí tu správnou velikonoční atmosféru. Upéct ji můžete také v bábovkové formě a podávat k pečenému kuřeti nebo samotnou.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJnq
Moje poznámka
Velikonoční nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJnq
Nejnovější recepty
Cukeťák
Přidáno před 1 hodinou
Korejský salát z okurek
Přidáno před 18 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 19 minutami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Krajanekcestovatel před 26 minutami
Hovězí v ústřicové omáčce
SCR_Ltm před 1 hodinou
Fazolový salát
Anna.Milkova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 1 hodinou
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 2 hodinami
Rýžový nákyp
Tereziena před 4 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 5 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 11 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 14 hodinami
Suroviny:
plec uzená,
houska,
krkovice vepřová,
petrželka hladkolistá,
kopřivy,
vejce,
máslo,
ořech muškátový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.