Velikonoční nádivka
Nádivka, nebo také hlavička, patří mezi tradiční velikonoční pokrmy. Je plná mladých kopřiv a uzeného masa a svojí chutí navodí tu správnou velikonoční atmosféru. Upéct ji můžete také v bábovkové formě a podávat k pečenému kuřeti nebo samotnou.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJnq
Moje poznámka
Velikonoční nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJnq
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 13 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 13 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 2 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 5 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 7 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 7 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 7 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 7 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 7 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 7 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 8 hodinami
Suroviny:
plec uzená,
houska,
krkovice vepřová,
petrželka hladkolistá,
kopřivy,
vejce,
máslo,
ořech muškátový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.