Velikonoční nádivka
Nádivka, nebo také hlavička, patří mezi tradiční velikonoční pokrmy. Je plná mladých kopřiv a uzeného masa a svojí chutí navodí tu správnou velikonoční atmosféru. Upéct ji můžete také v bábovkové formě a podávat k pečenému kuřeti nebo samotnou.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJnq
Moje poznámka
Velikonoční nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJnq
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Těstoviny s kuřecím masem a rajčaty
Přidáno 17. 10. 2025 17:33:02
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno 17. 10. 2025 17:30:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 47 minutami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 56 minutami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 1 hodinou
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 1 hodinou
Hovězí guláš
dejvi01 před 1 hodinou
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 1 hodinou
Čokoládová bábovka
ulrivhv před 2 hodinami
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 2 hodinami
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Suroviny:
plec uzená,
houska,
krkovice vepřová,
petrželka hladkolistá,
kopřivy,
vejce,
máslo,
ořech muškátový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.