Nakládané kedlubny
Kedlubny mají příjemně nasládlou a osvěžující chuť. Pokud připravíte nakládané kedlubny, vychutnat si je můžete kdykoliv v průběhu roku. Jsou skvělé jen tak k zobání nebo jako příloha k masu.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládané kedlubny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wBXo
Moje poznámka
Nakládané kedlubny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wBXo
Nejnovější recepty
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 36 minutami
Farmářovo podzimní kuře
Pedros před 1 hodinou
Dvacetiminutový švestkový koláč
JanieR před 1 hodinou
Chutné vafle
Andredka před 10 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 12 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 12 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 12 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 13 hodinami
Valašské frgály
suneno před 15 hodinami
Suroviny:
kedlubna,
semínka hořčičná,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
cibule šalotka,
kapie červená,
kapie žlutá,
voda,
sůl,
cukr
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.