Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné papriky s brynzou

Jednoduchý a chutný recept na plněné papriky s brynzou je skvělý tip na lehkou večeři či originální pohoštění! Červené papriky rozkrojené na poloviny naplníme vyšlehanou brynzou a dozdobíme podle chuti.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Brynzu vyšleháme s 2 lžícemi mléka, špetkou soli a mletého pepře. Pokud je potřeba, přidáme ještě mléko.
Papriky podélně rozkrojíme, odstraníme semínka, naplníme brynzou a ozdobíme vajíčkem a zeleninou. Krok 2: Papriky omyjeme, podélně rozkrojíme, zbavíme semínek. Krok 3: Poloviny paprik naplníme vyšlehanou brynzou. Ozdobíme kousky vařených vajíček, okurky, rajčat a kouskem petrželky.

TIP: Brynza ve slovenské a české kuchyni

Zveřejněno 18. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné papriky s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPMr6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné papriky s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPMr6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
paprika, brynza, mléko, sůl, pepř mletý, vejce, okurka salátová, rajče, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu