Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné papriky s brynzou

Jednoduchý a chutný recept na plněné papriky s brynzou je skvělý tip na lehkou večeři či originální pohoštění! Červené papriky rozkrojené na poloviny naplníme vyšlehanou brynzou a dozdobíme podle chuti.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Brynzu vyšleháme s 2 lžícemi mléka, špetkou soli a mletého pepře. Pokud je potřeba, přidáme ještě mléko.
Papriky podélně rozkrojíme, odstraníme semínka, naplníme brynzou a ozdobíme vajíčkem a zeleninou. Krok 2: Papriky omyjeme, podélně rozkrojíme, zbavíme semínek. Krok 3: Poloviny paprik naplníme vyšlehanou brynzou. Ozdobíme kousky vařených vajíček, okurky, rajčat a kouskem petrželky.

TIP: Brynza ve slovenské a české kuchyni

Zveřejněno 18. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné papriky s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPMr6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné papriky s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPMr6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
paprika, brynza, mléko, sůl, pepř mletý, vejce, okurka salátová, rajče, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu