Tarhoňa s restovanou zeleninou
Tarhoňa, tradiční těstovina oblíbená ve střední Evropě, tvoří skvělý základ pro rychlý a výživný oběd. V této verzi se snoubí s barevnou restovanou zeleninou, čímž vzniká lehké, ale syté jídlo, které potěší nejen vegetariány.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n582R
Moje poznámka
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n582R
Nejnovější recepty
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 56 minutami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 9 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 20 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky s kapustou
hippmann před 20 minutami
Jablkové kostky s pudinkem
jalamo před 54 minutami
Bábovka s makovou náplní
Egretta před 2 hodinami
Uzené s knedlíkem a křenovou omáčkou
kimlo před 3 hodinami
Chalupářské vepřové maso s bramborami
daniela1262 před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka s tvarohem
KrisZaezemi před 3 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
ipesk před 5 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Terka.Ambrozkova před 9 hodinami
Slunečnicové kroužky
Panova před 9 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 9 hodinami
Suroviny:
těstoviny tarhoňa,
vývar masový,
olej olivový,
olej arašídový,
mrkev,
petržel,
cibule červená,
cuketa,
pórek,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
nať cibulová,
nať petrželová
Komentáře (1)