Losos s liškami ve smetanové omáčce
Losos má dokonale jemné maso a je oblíbenou rybou na našich stolech. Tentokrát k němu netradičně připravíme ještě smetanovou omáčku, které dodají chuť lišky. Kombinaci vhodně doplní třeba opečené brambory.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ROvG
Moje poznámka
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ROvG
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 3 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 36 minutami
Matcha kuličky
veronika_straka před 41 minutami
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí langoše
Tunislav před 1 hodinou
Ořechové úly
Panova před 1 hodinou
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 1 hodinou
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 1 hodinou
Žloutkové dortíčky
Panova před 1 hodinou
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 1 hodinou
Medovo-kokosové cukroví
Panova před 1 hodinou
Suroviny:
losos,
olej olivový,
bylinky,
pepř mletý,
šťáva citronová,
sůl,
máslo,
olej,
máslo,
olej,
cibule šalotka,
česnek,
víno bílé,
houby lišky,
sůl,
pepř mletý,
smetana ke šlehání,
vývar masový,
jíška světlá,
mouka hladká,
čerstvé bylinky,
petrželka,
pažitka
Komentáře (1)