Losos s liškami ve smetanové omáčce
Losos má dokonale jemné maso a je oblíbenou rybou na našich stolech. Tentokrát k němu netradičně připravíme ještě smetanovou omáčku, které dodají chuť lišky. Kombinaci vhodně doplní třeba opečené brambory.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ROvG
Moje poznámka
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ROvG
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 55 minutami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 3 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 3 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 3 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 4 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 4 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 6 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 6 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 7 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 7 hodinami
Suroviny:
losos,
olej olivový,
bylinky,
pepř mletý,
šťáva citronová,
sůl,
máslo,
olej,
máslo,
olej,
cibule šalotka,
česnek,
víno bílé,
houby lišky,
sůl,
pepř mletý,
smetana ke šlehání,
vývar masový,
jíška světlá,
mouka hladká,
čerstvé bylinky,
petrželka,
pažitka
Komentáře (1)