Podzimní jablečno-skořicový koláč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 505 kJ / 4 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,84 g |
Tuky | 178,98 g |
Vláknina | 29,75 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 3,95 g |
Sacharidy | 663,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 12 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 13 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 5 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 5 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 5 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 5 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 6 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jablečno tvarohový koláč skořicový koláč s jablky jablečny kolac jablečno tvarohová buchta jablečný koláč do remosky jablecny kolac v remosce jablečná kolac skořicový koláč jablko skoricovy kolac jablečný koláč z remosky jablecno orechovy kolac jablečnotvarohový koláč jablečná koláč s tvarohem jablečná buchta v remosce remoska recepty jablečný koláč remoska podzimní koláč s jablky jablečno-tvarohový koláč jablkoskoricovy kolac jablečnoskořicový koláč
Suroviny: strouhanka, mouka celozrnná, cukr třtinový, máslo, vejce, prášek do pečiva, tvaroh polotučný, jogurt bílý, vejce, cukr, jablko, cukr skořice
Podzimní jablečno-skořicový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZVlR
16 názorů