Kořeněná květáková polévka
Kořeněná květáková polévka je voňavý a hřejivý pokrm, který propojuje jemnost květáku a fenyklu s aromatickým kořením. Pečená zelenina dodá polévce výraznější chuť a cizrna ji příjemně zjemní a zasytí. Skvěle zahřeje v chladných dnech.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněná květáková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73YqG
Moje poznámka
Kořeněná květáková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73YqG
Nejnovější recepty
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Smaženice
Přidáno před 16 hodinami
Květákový řízek
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno 19. 9. 2025 09:58:12
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno 18. 9. 2025 20:59:37
Pohanka s jablky
Přidáno 18. 9. 2025 17:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový páj
jana1974 před 1 hodinou
Boloňské špagety
Dreamer_Mike před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
lunav1 před 2 hodinami
Švestkové čatní
Andyna 777 před 3 hodinami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Fiki1 před 4 hodinami
Banánová vláčná bábovka
tronickovaj před 5 hodinami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 5 hodinami
Švestkové knedlíky
Denuli před 6 hodinami
Suroviny:
olej,
česnek,
květák,
fenykl,
vývar masový,
brambory,
cizrna,
mrkev,
sůl,
pepř mletý,
kurkuma,
koření provensálské,
paprika sušená sladká,
římský kmín mletý,
chilli,
skořice,
smetana na vaření
Komentáře (1)