Podzimní boršč
Teplou a voňavou polévku uvítáme snad v kterýkoliv den. A plná zeleniny a masa i dobře zasytí. Inspirujte se podzimní verzí boršče z vývaru z masa hovězího, vepřového i kuřecího. Červená řepa a zakysaná smetana samozřejmě nesmí chybět.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP74z
Moje poznámka
Podzimní boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP74z
Nejnovější recepty
Podzimní boršč
Přidáno před 2 hodinami
Zapečená ovesná kaše s jablkem a pistáciemi
Přidáno před 6 hodinami
Býčí žláza s rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 20 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami à la carbonara
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Luci89 před 40 minutami
Banánová omeleta
koblihhonza před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
palenikovajana.tc před 1 hodinou
Kuřecí polévka s banány
Kajkajak před 2 hodinami
Nadýchaný perník
EllynkaJ2 před 3 hodinami
Italský bramborový salát teplý nebo studený
TondaJ před 4 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Majkaa před 4 hodinami
Kakaovo-kávové müsli bez lepku a mléka
TerezaVe před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
bettyter před 15 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 17 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
droby,
vývar masový,
řepa červená,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
květákové růžičky,
lusky fazolové mražené,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
ocet,
zelí kysané,
brambory,
klobása papriková,
moučka škrobová,
smetana zakysaná
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.