Tataráček z matjesů
Tatarák z hovězího masa zná pravděpodobně každý, a buď se mu vyhýbá, nebo na něj nedá dopustit. Pokud ale patříte spíš mezi milovníky ryb, určitě vyzkoušejte tuto verzi tataráčku z nakládaných matjesů. Nejlépe si jej vychutnáte s křupavou topinkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z matjesů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68G3R
Moje poznámka
Tataráček z matjesů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68G3R
Nejnovější recepty
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 2 hodinami
Tataráček z matjesů
Přidáno před 2 hodinami
Tousty z trouby se šunkovou smaženicí
Přidáno před 2 hodinami
Naše cibulová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Strakaté řezy s dýní
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 1 hodinou
Drožďová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pórková polévka
MichalRaby před 2 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 3 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 5 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 6 hodinami
Vafle bez cukru
zdraveskamcou před 8 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Evculina84 před 14 hodinami
Bábovka z televize
Petik05 před 16 hodinami
Bavorské klobásy v listovém těstíčku
Kattyy před 16 hodinami
Suroviny:
cibule červená,
okurky sterilované,
rajče cherry,
olej olivový,
šťáva limetková,
hořčice francouzská,
protlak rajčatový,
kopr,
sůl,
pepř mletý,
pórek,
paprika,
kopr
Komentáře (1)