Tataráček z matjesů
Tatarák z hovězího masa zná pravděpodobně každý, a buď se mu vyhýbá, nebo na něj nedá dopustit. Pokud ale patříte spíš mezi milovníky ryb, určitě vyzkoušejte tuto verzi tataráčku z nakládaných matjesů. Nejlépe si jej vychutnáte s křupavou topinkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z matjesů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68G3R
Moje poznámka
Tataráček z matjesů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68G3R
Nejnovější recepty
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Lehký salát z červené řepy s mozzarellou a vlašskými ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem z PH
Přidáno před 11 hodinami
Utopenci
Přidáno před 12 hodinami
Avokádo s červenou řepou a fíkovým balsamico krémem
Přidáno před 14 hodinami
Špagety s kuřecím masem, špenátem sypané parmazánem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gothajský salám na způsob utopenců
RH-12 před 2 hodinami
Jogurtová buchta
kiramon před 4 hodinami
Koláč s pudingem a zakysanou smetanou
Ivvettaa před 5 hodinami
Bramborové palačinky s brynzou
Jan Nemec před 6 hodinami
Třepací dort
nilsine před 6 hodinami
Francouzský cibulový koláč
Barča před 7 hodinami
Losos s černou čočkou
Denade před 8 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Faylinn před 8 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
jindrbalova před 10 hodinami
Květák s hráškem na paprice
Martin87 před 10 hodinami
Suroviny:
matjesy v oleji,
cibule červená,
okurky sterilované,
rajče cherry,
olej olivový,
šťáva limetková,
hořčice francouzská,
protlak rajčatový,
kopr,
sůl,
pepř mletý,
pórek,
paprika,
kopr
Komentáře (2)