Tataráček z čerstvého lososa

Jaroslav Hulka Kuchař: Jaroslav Hulka

Doba přípravy: 45 minut 4 porce Ryby 2 názory

Suroviny

1 losos
2 PL francouzská hořčice
1 špetka sůl
1 špetka pepř
100 g parmezán jemně strouhaný
2 ks šalotka
1 špetka čerstvého kopru
1 citron na šťávu
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Lososa jemně umeleme. Dochutíme šalotkou nakrájenou co nejvíce na jemno. Přidáme posekaný kopr, sůl, pepř, citronovou šťávu a nastrouhaný sýr. Promícháme a podáváme s opečeným toastovým chlebem nebo bagetkou.

Poznámka

Možno přidat syrové vajíčko, ale jen žloutek. Sůl, pepř je jen orientačně, dejte dle své chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tataráček z čerstvého lososa

Tématické fráze: nejlepší tatarák z lososa jaroslav lososem čerstvý losos-recepty tatarák z lososa recept pomazánka z cerstveho lososa cersvy losos recepty salát z čerstvého lososa lososový tatarák s parmazánem recept na tatarak z lososa tatarák z lososa nejlepší jak upect lososa to recept pomazánka z cerstveho lososa recept uzený losos tataráček recept na tataraka z čerstveho lososa recept na tataráček z lososa recepty tatarák tatarák po francouzku tataráček z lososa tataráček z lososa francouzky tatarak z lososa