Tataráček z čerstvého lososa

Ryby Doba přípravy: 45 minut 3 názory

Ryby Doba přípravy: 45 minut 3 názory

Suroviny 4 porce

1 losos
2 PL francouzská hořčice
1 špetka sůl
1 špetka pepř
100 g parmezán jemně strouhaný
2 ks šalotka
1 špetka čerstvého kopru
1 citron na šťávu

Postup přípravy receptu

  1. Lososa jemně umeleme. Dochutíme šalotkou nakrájenou co nejvíce na jemno. Přidáme posekaný kopr, sůl, pepř, citronovou šťávu a nastrouhaný sýr. Promícháme a podáváme s opečeným toastovým chlebem nebo bagetkou.

Poznámka od kuchařky

Možno přidat syrové vajíčko, ale jen žloutek. Sůl, pepř je jen orientačně, dejte dle své chuti.

Komentáře k receptu Tataráček z čerstvého lososa

Tématické fráze: nejlepší tatarák z lososa jaroslav lososem čerstvý losos-recepty tatarák z lososa recept pomazánka z cerstveho lososa cersvy losos recepty salát z čerstvého lososa lososový tatarák s parmazánem recept na tatarak z lososa tatarák z lososa nejlepší jak upect lososa to recept pomazánka z cerstveho lososa recept uzený losos tataráček recept na tataraka z čerstveho lososa recept na tataráček z lososa recepty tatarák tatarák po francouzku tataráček z lososa tataráček z lososa francouzky tatarak z lososa