Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládová poleva od cukrářky

Univerzální domácí čokoládová poleva najde skvělé uplatnění při polévání moučníků, dortů i cukroví. Díky vodní lázni bude čokoládová poleva hladká, jemná a lesklá.

Hodnocení receptu je 5,0 (58×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

17. 10. 2009 09:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 811 kJ / 2 106 kcal
Bílkoviny16,60 g
Tuky184,60 g
Vláknina21,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 317 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy83,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poleva je krásně lesklá a je jí hodně. Dá se zmrazit a použít znovu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Milan

28. 12. 2016 15:39

To je poleva od profesionálky? Se ztuženým tukem a nesmyslným poměrem surovin? Kde to žijeme...:-((?

Radka

27. 2. 2014 13:33

Hrůza teče mi to, mám pokazenou buchtu

dripatka

17. 12. 2013 23:25

Muze byt i maslo?dekuji

jaroslafkol

15. 12. 2013 22:11

Zdá se mi tam hodně tuku a málo čokolády, nechceme přece mít cukroví namazáno sádlem.Proto bych dal víc čokolády, kakaa, popř.cukru.

martin

10. 12. 2012 20:08

?? není někde chyba?? př i 250g tuku a 100g čokolády je to naprosto nefunkčí;-( osvědčený poměr tuk/čokoláda 50g/100g

attijka

12. 5. 2012 11:43

povedla se...diky

Klariska Klariska

24. 12. 2011 13:23

Iva

11. 12. 2011 10:39

Můžu použít tuk Ceres soft? U nás jiný 100% tuk nemají.

Neveska

11. 11. 2011 05:06

Vynikajici , dekuji :yes:

Ivana41

14. 12. 2010 20:20

Super,dík

hanahcotton hanahcotton

6. 11. 2010 10:43

Používám téměř stejnou, jen bez kakaa:yes: Na cukroví také používám poze roztopenou čokoládu:yes:
Malá vychytávka pro polevu na dorty - aby při krájení nepraskala - přidáme máslo. Čokoládová poleva pouze s tukem - 100% pokrmovým při krájení dortu nepěkně praská.;-)

isindy isindy

6. 11. 2010 10:31

včera jsem použila tuto polevu va Vosí dort a musím jen pochválit...výborně se s ní pracuje :yes:. Jen jsem trochu přisladila, i když Hella píše, že ji zásadně nesladíme ;-)+1

marunda marunda

29. 9. 2010 21:00

no jo, ale jak poznám, že už je ta správná na to polévání.

eva hubova eva hubova

29. 9. 2010 18:50

Tato poleva je fakt výborná,hlavně na cukroví.Dělám jí už roky stejně jen kakaa dávám 50 g a když s ní polévám řezy,tak krájím teplým nožem.:yes:+11

tejaja tejaja

29. 9. 2010 18:26

marunda, poleva musí mať správnu hustotu : nesmieš ju mať riedku, lebo by stiekla a vsiakala do korpusu, a nesmie byť veľmi tuhá, zle sa rozotrie. A ak do nej pridáš 1 lyžicu oleja, tak bude nielen lesklá, ale aj výborne sa krájať.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čokoládová poleva cokoladova poleva recept cokoladova poleva na dort lesklá čokoládová poleva cokoladova poleva na cukrovi poleva z čokolády na vaření poleva z čokolády recept příprava čokoládové polevy poleva na cukroví z čokolády na vaření cokoladova poleva z cokolady poleva z bílé čokolády recept čokoládová poleva lesklá čokoládová poleva z čokolády na vaření poleva z bílé čokolády poleva cokoladova poleva z cokolady čokoládová poleva na dorty poleva na dort bílá poleva na dort lesklá čokoládová poleva recept

Suroviny: tuk ztužený, čokoláda na vaření, kakao

TopRecepty.cz

Čokoládová poleva od cukrářky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oVRj