Marinovaný pečený bůček, špekové knedlíky, restované zelí a silná omáčka z výpeku
Každého milovníka české kuchyně potěší nedělní oběd v podobě pečeného bůčku podávaného se špekovým knedlíkem a kysaným zelí. Maso naložíme den předem do marinády, aby zůstalo krásně šťavnaté a plné chuti.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný pečený bůček, špekové knedlíky, restované zelí a silná omáčka z výpeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY68B
Moje poznámka
Marinovaný pečený bůček, špekové knedlíky, restované zelí a silná omáčka z výpeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY68B
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 34 minutami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 10 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 12 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 12 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 13 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 14 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 14 hodinami
Suroviny:
rohlík,
mouka hrubá,
vejce,
cibule,
slanina,
sůl,
pepř mletý,
ořech muškátový,
pažitka,
kypřící prášek do pečiva,
olej,
bůček,
cibule,
olej,
kečup sladký,
med,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
koření,
zelí kysané,
cibule,
cukr,
sůl,
pepř mletý,
olej,
mouka hladká,
voda
Komentáře (1)