Roastbeef s béarnskou omáčkou podle Mirka Kaliny
Tenké plátky lahodného roastbeefu s francouzskou omáčkou s bílým vínem, estragonem a čerstvými bylinkami uspokojí ty nejnáročnější chuťové buňky. Jeho přípravou vás provede český šéfkuchař Mirek Kalina
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roastbeef s béarnskou omáčkou podle Mirka Kaliny
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8WmO
Moje poznámka
Roastbeef s béarnskou omáčkou podle Mirka Kaliny
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8WmO
Nejnovější recepty
Polévka z červené čočky
Přidáno před 41 minutami
Roastbeef s béarnskou omáčkou podle Mirka Kaliny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kousky se zázvorem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené tortilly s tuňákem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Škvarkovka podle dědečka
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová polévka
Jikaprg před 38 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 54 minutami
Zelná polévka s klobásou
Obeson před 1 hodinou
Nudlová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Křupavé bramboráky
Zdeninka19 před 2 hodinami
Jogurtová bábovka s pudinkem
KoRaNiSaH před 4 hodinami
Nejlepší špenát
[email protected] před 5 hodinami
Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Fitulka před 5 hodinami
Pohanka s restovanou zeleninou
Fitulka před 5 hodinami
Středomořský rajčatový salát
Fitulka před 5 hodinami
Suroviny:
roštěnec hovězí,
ghee,
tymián čerstvý,
česnek,
máslo,
omáčka worcesterová,
hořčice dijonská,
sůl hrubozrnná,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
žloutek,
víno bílé suché,
cibule šalotka,
ocet vinný bílý,
pepř černý,
estragon,
šťáva citronová,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (1)