Vepřová pečeně Hamburk
Vepřová pečeně na hamburský způsob patří k tradiční české kuchyni. Libová vepřová kotleta špikovaná uzenou slaninou, sladkou mrkví a pikantní okurkou chutná s houskovým knedlíkem a je jako stvořená pro slavnostní nedělní oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně Hamburk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6row
Moje poznámka
Vepřová pečeně Hamburk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6row
Nejnovější recepty
Špekáčky na černém pivu se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová pečeně Hamburk
Přidáno před 4 hodinami
Kotleta plněná špekem a okurkou
Přidáno před 4 hodinami
Tortillové trojhránky
Přidáno před 4 hodinami
Nadýchaný květákový nákyp
Přidáno před 5 hodinami
Bulgur s lilkem, špenátem a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
Sahula před 1 hodinou
Losos na smetanových bramborách
Sahula před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
Susanna před 1 hodinou
Cukrářská vánočka (mazanec)
Kvitko před 2 hodinami
Celerový salát
Mandragora před 3 hodinami
Čočková polévka se smetanou
Kajkajak před 3 hodinami
Jablkový perník
Jitinka před 4 hodinami
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
Jan Nemec před 8 hodinami
Gnocchi s mletým masem a zeleninou z jedné pánve
Tom_Krupa před 8 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Dieta před 9 hodinami
Suroviny:
kotleta,
mrkev,
petržel,
bulva celerová,
cibule,
okurky sterilované,
slanina vcelku,
šunka,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
šťáva citronová,
cukr krystal,
sůl,
pepř mletý,
hořčice plnotučná,
voda,
olej,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (1)