Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 817 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 20,11 g |
Vláknina | 10,02 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 49,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková polévka s koprem a hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVVJ
Moje poznámka
Fazolková polévka s koprem a hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVVJ
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 1 hodinou
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový mixík
Přidáno před 11 hodinami
Jemné jahodové knedlíky s perníkem
Přidáno před 11 hodinami
Rebarborový koláč s posypkou
Přidáno před 11 hodinami
Rebarborový koláč se sněhem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové placičky s pórkem a brokolicí
Kacenecka před 16 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Kacenecka před 18 minutami
Langoše z jogurtu
Kacenecka před 22 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
martiline před 1 hodinou
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
wimra před 2 hodinami
Opravdu křupavé vafle
xxxVendy před 3 hodinami
Mrkvové muffiny nebo koláč
kimil před 5 hodinami
Anglické palačinky
Layoo před 10 hodinami
Tématické fráze:
příprava hlívy ústříčné,
hlíva ústřičná držková polévka,
hlíva ústřičná polévka,
polévka z fazolkových lusků,
gulášová polévka z hlívy ústřičné,
fazolková polévka,
bramborová polévka s hlívou,
držkova polevka z hlivy ustřične,
recepty na hlivu ustricnou,
hlíva ústřičná příprava,
gulášová polévka s hlívou,
polévka s hlívou,
jak uvařit hlívu ústřičnou,
kulajda z hlívy,
vaříme s hlívou,
polévka z hlívy ústřičné,
polévka s koprem,
polévka hlíva,
bramborová polevka z hlivy,
držková polévka z hlívy
Suroviny:
lusky fazolkové,
rajče,
hlíva ústřičná,
pórek,
cibule,
brambory,
mouka hladká,
máslo,
ocet,
kopr,
vegeta tekutá,
smetana,
sůl,
nať celerová,
pažitka
Komentáře (6)
Mě totiž brambory zbyly z předešlého dne, tak jsem je studený rozmačkala a dala je do polévky ke konci.
Všem děkuji za chválu a bodíky