Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Znojemská pečeně

Mezi jednu z oblíbených klasik patří znojemská pečeně z hovězího masa, s typickou omáčkou, v jejíž chuti hrají prim nakládané okurky. Za pomoci tlakového hrnce zvládnete připravit skvělý oběd za hodinu a půl.

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 75 min

90 min (15 min příprava + 75 min tepelná úprava)

12. 11. 2009 14:04

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 580 kJ / 617 kcal
Bílkoviny114,72 g
Tuky7,12 g
Vláknina11,62 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 327 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy20,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

L.e.n.k.a

9. 11. 2011 16:45

Moc nám chutnalo, opět jsem vařila již po několikáté, bodík posílám až nyní:yes:

Aneta Aneta

27. 2. 2011 20:26

:-)

koshni

20. 2. 2011 10:02

:yes: dobrota :-p

Aneta Aneta

2. 2. 2011 20:31

Jani děkuji :-K

Aneta Aneta

2. 2. 2011 20:30

Martinko děkuji za vyzkoušení a jsem ráda že Vám doma chutnalo.:-K

hobllinka

20. 1. 2011 14:15

výborná :-p:yes::yes:

Martina

8. 1. 2011 13:37

Nejlepší znojemská omáčka jakou jsem jedla. A kdo trvá na té pečeni, tak si může recept upravit a maso upéct ;-):yes:

Aneta Aneta

30. 7. 2010 23:15

Růženko, jsem moc ráda že Vám chutnalo:-K

Růžena Adamcová

28. 7. 2010 11:18

Zdravím paní Anetu, lepší znojemskou pečeni jsem nejedla tímto přidávám bod dobré chuti s pozdravem Růža

madari madari

11. 2. 2010 18:49

zdravím Anetko, dnes budu dělat Tvůj recept, moc se na něj těšíme, vypadá nádherně, děti máš kouzelné radost se podívat, hodně zdravíčka!!!:yes::-K:-8:-))

Aneta Aneta

13. 11. 2009 11:39

Dzungila- název znojmo jsme si nevymyslela já.Recept mám ze staršiho vydání z časopisu Vlasta.Takže jestli suroviny jsou typické pro znojmo nebo ne, to nevím, asi ne jak píšeš.Já jsem recept vyzkoušela, je dobrý, chutnal nám a tak ho vařím dost často.Proto jsem zachovala název takový jaký byl uvedený.:-)

dzungila

13. 11. 2009 00:59

Znojmo, jak má být je tu už od Jany R. a od Jendy. S těmito surovinami vidím poprvé, ale chutnat může. Pokud pečeně, pak se podle mě peče v troubě, ale jiný kraj...:-8

Aneta Aneta

12. 11. 2009 22:24

Děkuji všem za kladné hodnoceni.Jendo premiéra to byla, však jsem si nebyla jistá jestli sem recept dát nebo ne, Ale dopadlo to dobře a to jsem moc ráda.:-8:-)

Boubelinda

12. 11. 2009 21:36

Vypadá to úžasně.:yes:;-)

Jenda1 Jenda1

12. 11. 2009 19:47

Anetko, zajímavé ingredience na "znojmo". Mi však chuťově vyhovují:-p, je to tvůj premiérový recept, posílám šestý bodík;-). :-!:-)):yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: znojemská hovězí pečeně znojemska pečeně z vepřoveho masa znojemská znojemská vepřová pečeně znojemská hovězí pečeně recept recept na znojemskou pečeni znojemská recept nejlepsi recept hovezi po znojemsku hovězí znojemská pečeně recepty znojemska znojemská omáčka znojemnská pečeně recept na znojemskou recept znojemska nejlepší znojemská omáčka nejlepsi recept na znojemskou omacku hovězí znojemská znojemnská hovězí pečeně znojemská znojemskapecene

Suroviny: maso hovězí, okurky sterilované, mrkev, petržel, celer, cibule, paprika sušená sladká, koření nové koření, bobkový list, pepř, tymián, sůl, vývar masový, olej

TopRecepty.cz

Znojemská pečeně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZYW2