Znojemská pečeně
Mezi jednu z oblíbených klasik patří znojemská pečeně z hovězího masa, s typickou omáčkou, v jejíž chuti hrají prim nakládané okurky. Za pomoci tlakového hrnce zvládnete připravit skvělý oběd za hodinu a půl.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 580 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,72 g |
Tuky | 7,12 g |
Vláknina | 11,62 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 327 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 20,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2011 16:45
27. 2. 2011 20:26
20. 2. 2011 10:02
2. 2. 2011 20:31
2. 2. 2011 20:30
20. 1. 2011 14:15
8. 1. 2011 13:37
30. 7. 2010 23:15
28. 7. 2010 11:18
11. 2. 2010 18:49
13. 11. 2009 11:39
13. 11. 2009 00:59
12. 11. 2009 22:24
12. 11. 2009 21:36
12. 11. 2009 19:47
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 15 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 18 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 21 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 8 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 9 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 9 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 11 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 11 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 13 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 14 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Jak se dělá znojemská omáčka: Do české klasiky patří hovězí maso i lák z okurek
Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Další recepty
Tématické fráze: znojemská hovězí pečeně znojemska pečeně z vepřoveho masa znojemská znojemská vepřová pečeně znojemská hovězí pečeně recept recept na znojemskou pečeni znojemská recept nejlepsi recept hovezi po znojemsku hovězí znojemská pečeně recepty znojemska znojemská omáčka znojemnská pečeně recept na znojemskou recept znojemska nejlepší znojemská omáčka nejlepsi recept na znojemskou omacku hovězí znojemská znojemnská hovězí pečeně znojemská znojemskapecene
Suroviny: maso hovězí, okurky sterilované, mrkev, petržel, celer, cibule, paprika sušená sladká, koření nové koření, bobkový list, pepř, tymián, sůl, vývar masový, olej
Znojemská pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYW2
36 názorů