Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sněhové pusinky

Jen dvě ingredience potřebujete na výrobu krásných, křehkých a nadýchaných sněhových pusinek. Co ušetříte na přísadách, to musíte vrazit do pečlivosti při šlehání sněhu. Ale nebojte se, chce to jen trochu soustředění a hlavně vydržet!

Hodnocení receptu je 4,9 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

13. 12. 2009 00:04

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 399 kJ / 334 kcal
Bílkoviny3,30 g
Tuky0,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy80,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chytrolín

9. 12. 2012 15:27

Tyto pusinky se dají skladovat více jak tři dny

pomeranc

6. 12. 2012 23:41

Prosím, jak se ty pusinky dají skladovat?

angela200

1. 12. 2012 12:17

super ;-)hned skusím udělat:-))

Verča

1. 6. 2012 14:25

Opravdu moc dobré :):yes:;-)

Barcccaaa

28. 12. 2011 15:04

Moc skvělé:-ppřiděluju bodík:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

20. 12. 2011 09:58

jahoda: Vypadají hezky;-):yes:

Věrka

19. 12. 2011 12:43

Jaňulka: Karamelová barva pusinek je proto , že byla moc vyhřatá trouba ,sněhové pečivo se jen suší ve velmi mírné troubě a nepeče se ;-)pak je potom sněhově bílé

magdalenka magdalenka

19. 12. 2011 09:45

jahoda:si dobrá!:yes:

Betyna

19. 12. 2011 07:14

jahoda::yes: nádhera:-K

rebeka rebeka

18. 12. 2011 22:48

jahoda: krásné foto:-K:yes::yes:

jahoda jahoda

18. 12. 2011 22:41

Vždycky jsem šlehávala nad parou a vidím, že to jde i bez toho.
Trochu jsem pozměnila recept - použila jsem třtinový cukr a čokoládu - jsou chuťově jiné, než bílé, díky třtinovému cukru a čokoládě nejsou tak sladké:-p.
:-K 26 a foto

Jaňulka

14. 12. 2011 20:40

Chtěla bych poprosit o radu...dneska jsem pekla psinky poprvé a moc se nepovedly..pravděpodobě jsem špatně vyšlehala bílky...ale navíc je nemám takto krásně bílé...nevíte čím by to mohlo být...mají takovou světle karamelovou barvu...děkuji moc..:))

ana

12. 12. 2011 17:13

má ta trouba být předehřátá??????já myslím že ne ale poradíte..jdu je zkusit..předem díky:-8

Eliis

9. 12. 2011 18:50

Moje první pusinky a světe div se, oni se mi povedly :-)) .. super recept. Dávám bodík :-)

Luky 10

8. 2. 2011 17:49

:-p:-p:-p::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sněhové pusinky sněhové pusinky recept pusinky recept pusinky pusinky cukroví sněhové pusinky recept od cukráře recept na snehove pusinky recept na pusinky vánoční cukroví sněhové pusinky sněhové pusinky z bílků pusinky sněhové cukrovi snehove pusinky recept pusinky cukroví pusinky sněhové pusinky top recepty snehove cukrovi recept sněhové pusinky vanocni cukrovi pusinky recepty pusinky vanocni pusinky

Suroviny: bílek, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Sněhové pusinky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wV58