Brněnský řízek
Klasické řízky jsou výborné, ale čas od času je dobré vyzkoušet něco nového. Tento řízek plněný vaječnou směsí se sterilovaným hráškem a šunkou si jistě oblíbíte. Po naplnění ho obalíte v trojobalu a osmažíte dozlatova.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 563 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,06 g |
Tuky | 19,32 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,42 g |
Sacharidy | 8,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já jsem měl malé plátky pečeně, tak jsem dal dva na sebe a spíchl je jehlami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 4. 2022 10:11
22. 11. 2018 15:44
29. 7. 2018 18:04
2. 6. 2016 02:02
17. 4. 2014 11:42
14. 12. 2012 07:38
13. 12. 2012 23:31
10. 9. 2011 14:30
29. 3. 2011 18:17
29. 3. 2011 17:25
jj, OK, z minulého příspěvku to vyznělo, že jsi zadala celý název
29. 3. 2011 13:24
29. 3. 2011 13:20
Jani, kořen slova je jen část slova, takže je lepší zadat při vyhledávání jen část - např. brněn a vyjede Ti všechno brněnské
29. 3. 2011 13:06
13. 5. 2010 08:39
30. 1. 2010 11:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 25 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 12 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 11 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 13 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Trojobal na obalování řízků: Geniálně jednoduchá klasika je svou chutí nepřekonatelná
Jak na dokonalý trojobal? Máme pro vás 5 tipů, díky kterým bude křupavá kůrka neodolatelná
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
Další recepty
Tématické fráze: brněnský vepřový řízek brněnský plněný řízek vepřový řízek brněnský smažený brněnský řízek brněnské řízky brněnský kuřecí řízek vepřový brněnský řízek brněský řízek brněnský smažený řízek řízek přírodní řízky z krkovičky smažený brněnský řízek recept brněnský vepřový řízek recept brněnský smažený brněnský vepřový řízek brněnskýřízek brněnské recepty vepřový řízek brněský brněnský přírodní řízek salámový řízek
Suroviny: maso vepřové, šunka, vejce, hrášek sterilovaný, strouhanka, mouka hladká, vejce, tuk na smažení, máslo, sůl
Brněnský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxVg
20 názorů