Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 732 kJ / 1 609 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 234,57 g | 
| Tuky | 53,77 g | 
| Vláknina | 17,57 g | 
| Cholesterol | 494 mg | 
| Sodík | 1,50 g | 
| Sůl | 3,55 g | 
| Sacharidy | 43,05 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Palce ponecháme vcelku (8-10 kusů), promícháme je se solí, kmínem, nadrobno nakrájenou cibulí, rozetřeným česnekem a kečupem smíchaným s paprikovou pastou. Takto obalené maso necháme odležet 6 hodin, nebo i přes noc.
	Krok 2: Pekáč vytřeme lžící sádla, rozložíme naložené maso a lehce podlijeme vodou. Pečeme do měkka pod pokličkou nebo alobalem. Jakmile je maso měkké, dopečeme odkryté za častého přelévání výpekem.
	Krok 3: Podáváme s vařeným kysaným zelím a vhodnou přílohou jsou variace knedlíků z bramborového těsta (noky, koule, šišky, plátky knedlíků).
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Brněnský vrabec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7J1B
Moje poznámka
					
				
Brněnský vrabec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7J1B
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 2 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pečený vrabec, 
						
						
							moravský vrabec s kečupem, 
						
						
							pečený vrabci, 
						
						
							moravský vrabec z kýty, 
						
						
							brněnský vrabec se zelím, 
						
						
							jak naložit maso na moravského vrabce, 
						
						
							vrabec peceny, 
						
						
							moravský vrabec naložení, 
						
						
							cesky vrabec recept, 
						
						
							brněnske vrabci recepty, 
						
						
							maso na vrabce, 
						
						
							brnensky zavitek, 
						
						
							jak nalozit maso na vrabce, 
						
						
							naložení masa na vrabce, 
						
						
							brnesky  dort, 
						
						
							vepřové maso brněnsky vrabec, 
						
						
							recept na brněnský brabec, 
						
						
							brněnské výpečky, 
						
						
							recept brnenske brabce, 
						
						
							pečené maso - brněnský vrabec
						
					
						Suroviny:
						
							palec vepřový, 
						
						
							sádlo vepřové, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							pasta papriková, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (21)
...pozdě udělal jsem z kostek cukr moučka, ten je totiž dražší a ušetříme tak mnoho peněz
... můžu nafotit kostkovej cukr, ten tady tutově neníííííí
nějaké cukroví v zásobě.. nebylo by