Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brněnský řízek

Klasické řízky jsou výborné, ale čas od času je dobré vyzkoušet něco nového. Tento řízek plněný vaječnou směsí se sterilovaným hráškem a šunkou si jistě oblíbíte. Po naplnění ho obalíte v trojobalu a osmažíte dozlatova.

Hodnocení receptu je 5,0 (57×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

16. 12. 2009 20:04

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 563 kJ / 374 kcal
Bílkoviny40,06 g
Tuky19,32 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 591 mg
Sodík 1,46 g
Sůl3,42 g
Sacharidy8,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já jsem měl malé plátky pečeně, tak jsem dal dva na sebe a spíchl je jehlami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

17. 12. 2009 09:49

Vypadá to krásně,hned bych si dala taky:-pdávám bodík:yes::-))

yanull yanull

17. 12. 2009 08:40

Trošku náročnější na přípravu, ale moc dobré jídlo. Posílám bodík, klidně bych si po ránu kousek uďobla :-):-p:yes:

spagetka spagetka

16. 12. 2009 20:34

Doogo, zajímavé, já to znám jako Bozkovskou kapsu :-D:-D:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 12. 2009 20:31

:-p:yes:

Klimos

16. 12. 2009 20:12

Teda Brňáci, vy si dáváte!!! :yes:+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brněnský vepřový řízek brněnský plněný řízek vepřový řízek brněnský smažený brněnský řízek brněnské řízky brněnský kuřecí řízek vepřový brněnský řízek brněský řízek brněnský smažený řízek řízek přírodní řízky z krkovičky smažený brněnský řízek recept brněnský vepřový řízek recept brněnský smažený brněnský vepřový řízek brněnskýřízek brněnské recepty vepřový řízek brněský brněnský přírodní řízek salámový řízek

Suroviny: maso vepřové, šunka, vejce, hrášek sterilovaný, strouhanka, mouka hladká, vejce, tuk na smažení, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Brněnský řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxVg