Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 489 kJ / 1 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,56 g |
Tuky | 130,52 g |
Vláknina | 12,43 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,72 g |
Sacharidy | 51,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar se slaninovými nočky a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANYO
Moje poznámka
Vývar se slaninovými nočky a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANYO
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 7 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 7 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 8 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 9 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 9 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 9 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 11 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 12 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 12 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 13 hodinami
Tématické fráze:
v-krouhač,
vývar s petrželovými nočky,
bujonovy vyvar,
kuřecí vývar se slaninovými knedlíčky,
hovezí vyvar se slaninovymi knedlicky,
slepičí polévka s mungem,
hovězí polévka se slaninovými,
nudle s krupici na slano,
nočky do celerové polévky,
polévka se slaninovymi knedlicky,
celerová polévka se slaninovými,
celerová polévka se slaninovým knedlíčkem,
vývar s bujonové kostky,
hovězí polévka se slaninovými nočky,
recepty polévky celerové se slaninovými knedlíčky,
anglický spusob vaření,
palčinka,
vyvar se slaninovymi knedlicky,
nejlepší rajská omáčka--recept
Suroviny:
vývar,
olej olivový extra virgin,
máslo,
mrkev,
petržel,
celer,
nať petrželová,
sůl,
pepř,
slanina anglická,
cibule,
vejce,
česnek,
majoránka,
mouka hrubá
Komentáře (8)
Určitě vyzkouším