Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Sýrová polévka s vejci

Sýrová polévka s vejci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do vroucí vody dáme na kostičky nakrájené brambory, podravku a kmín. Brambory uvaříme do měkka a přidáme tavený sýr, který necháme v polévce úplně rozvařit. Občas…

Celerový krém (DlabemeZdrave)

Celerový krém (DlabemeZdrave)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Celer očistíme (odkrojíme kořen, ale neloupeme). Nakrájíme na menší kousky a vaříme 15min na páře spolu s oloupaným česnekem. Na oleji orestujeme cibulku, zalijeme…

Brokolicová jemná polévka

Brokolicová jemná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

2 malé brambory nakrájíme na menší kostky a uvaříme ve vodě. Mezitím si na páře uvaříme česnek, jarní cibulku a brokolici. Připravíme si z masoxu vývar do 1/2 hrnečku…

eurka

25 min

Kuře plněné bramborami

Kuře plněné bramborami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vařené brambory nastrouháme, přidáme 5 stroužků prolisovaného česneku, mléko a nasekanou petrželovou nať. Ochutíme solí a kmínem a důkladně promícháme. Touto směsí…

Koprová polévka se sójou

Koprová polévka se sójou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zemiaky narežeme na kocky a so soľou a rascou uvaríme do mäkka. Pridáme uvarenú sóju aj s vodou, v ktorej sa varili. Múku rozmiešame v mlieku a vlejeme do polievky.…

Chleba z DP s bramborem

Chleba z DP s bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Všechny suroviny dáme do formy pekárny, nejprve tekuté, pak sypké. Droždí a kvásek nahoru na mouku, každý do jiného rohu nádoby.Použijeme program Základní (Klasik). …

Cuketová polévka zvaná naděje

Cuketová polévka zvaná naděje

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme a mírně osmahneme na másle. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a vše vložíme do vroucího vývaru a vaříme do měkka. Omyté cukety…

Bramborová pomazánka s křenem

Bramborová pomazánka s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory nastrouháme nahrubo, přidáme zbytek surovin a dobře promícháme. Uložíme v chladnu a později mažeme na tmavé pečivo (výborný je žitný chléb) nebo plníme do…

1 210 211 212 213 214 331