Zeleninová krémová polévka s rukolou
Recept ještě nebyl hodnocenJemně nahořklá chuť rukoly dodává této polévce osobitou chuť a šmrnc. V kombinaci s mozarellou, rozmixovanou kořenovou zeleninou a opečenými krutonky z žitného chleba…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jemně nahořklá chuť rukoly dodává této polévce osobitou chuť a šmrnc. V kombinaci s mozarellou, rozmixovanou kořenovou zeleninou a opečenými krutonky z žitného chleba…
Pro velkou rodinu, která k vám míří na velikonoční svátky můžete připravit tento kynutý koláč. Těsto rozprostřete na plech a poté jej potřete směsí z bůčku, sýra,…
Lahodná kuřecí rolka se špenátem a goudou je dokonalý jarní pokrm, který krásně vypadá i skvěle chutná. K masu je zvolena netradiční příloha ve formě smetanového pórku.…
Nejoblíbenějším druhem masa je kuřecí maso, které vyniká hlavně svojí delikátní a jemnou chutí. Navíc je také dietní. Kuřecí stehno postačí můžeme jednoduše okořenit a…
Šťavnaté hovězí, voňavá slanina a mleté maso - to vše vrstvené na špejli a ugrilované k dokonalosti. Spolu s domácím petrželovým dresingem tvoří hotdog, na který jen tak…
Míchané tofu s opečeným tempehem a grilovaným chřestem je ideální volbou pro všechny, kdo hledají zdravé rostlinné jídlo bez kompromisů. Kombinace křupavého tempehu,…
Rychlé, barevné a plné chuti – tahle pánev s noky, cuketou, žampiony a prosciuttem je ideální volbou pro lehký oběd nebo večeři. Slanost prosciutta krásně doplňuje…
Tipů na bleskové večeře není nikdy dost. Bramborové noky (gnocchi) koupíte hotové téměř v každém obchodě, ale domácím se mohou jen stěží vyrovnat. Během chvilky k nim…
Chřest má sám o sobě příjemnou chuť, a tak ho můžete podávat prakticky jen tak, jindy doplnit parmezánem. Parmezán lze nahradit okořeněným lahůdkovým droždím, což je…
Z ředkviček zpravidla zpracujeme jen jejich červené bulvy. Ale stejně tak můžeme do pokrmu použít i listy. Z nich připravíme pesto, kterým ochutíme uvařené špagety.…
Slané palačinky s řeckým jogurtem a plátkem uzeného lososa si můžete připravit jako lehký hlavní chod nebo jako luxusní jednohubku na večírek či oslavu. Díky hrášku a…
Kopřiva je známá jako velmi rozšířený žahavý plevel, má ale i zajímavou chuť a spoustu pozitivních účinků na lidský organismus. Vyzkoušejte méně známý způsob její…