Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhané uzené v pepřové omáčce

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 979 kJ /
712 kcal
Bílkoviny64,16 g
Tuky28,37 g
Vláknina13,25 g
Cholesterol 224 mg
Sodík 2,88 g
Sůl6,60 g
Sacharidy44,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso třeba zbylé od oběda nebo obrané od kosti by mělo hodně měkké. Natrháme ho dvěma vidličkami na vlákna a odložíme. Krok 2: Drobně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět a zasypeme cukrem. Po rozpuštění přimícháme hořčici, mletý pepř, worcester, česnek a po chvíli i protlak. Krok 3: Chvíli povaříme, až se vše spojí a přidáme smetanu. Po krátkém vaření a zhoustnutí vmícháme zelený pepř a dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Krok 4: Připravené maso přidáme do omáčky a prohřejeme. Podáváme s bramborovou kaší. Já jsem kaši udělala s cibulí smaženou s nakrájenou šunkou.

Zveřejněno 30. 12. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trhané uzené v pepřové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V6ro

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trhané uzené v pepřové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V6ro

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
trhane z uzeného masa, trhané uzené maso, trhané maso co z nej uvarit, trhané uzené kuřecí maso, co uvařit s uzených žebra omáčka recept, trhaná uzená žebra recept

Suroviny:
uzené maso vařené, cibule, protlak rajčatový, smetana, cukr hnědý, omáčka worcesterová, hořčice, paprika sušená sladká, česnek sušený, pepř zelený sterilovaný, pepř čtyř barev, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu