Lososové filety Wellington
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve špenát spaříme, necháme okapat a nakrájíme. Na oleji v pánvičce zpěníme cibuli a česnek, nasekané najemno, přidáme špenát, osolíme, opepříme, promícháme a krátce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejprve špenát spaříme, necháme okapat a nakrájíme. Na oleji v pánvičce zpěníme cibuli a česnek, nasekané najemno, přidáme špenát, osolíme, opepříme, promícháme a krátce…
Krevety rozmrazíme a dáme do mísy, vymačkáme na ně citron. Tyčinky Surimi taky rozmrazíme a nakrájíme na malé kostičky. Přidáme nakrájený pórek a okurku, kterou…
1/Nerozmrazene tycinky nalozime do testicka, ktere jsme si udelali ze vsech shora uvedených surovin a dame na 1 hodinu co chladna. 2/Nasledne pote smazime tycinky…
Rozdrobené droždí zalijeme asi 100 ml vlažného mléka, přidáme lžičku cukru, lžičku mouky a promícháme. Necháme vzejít kvásek.Do mísy prosejeme mouku se špetkou soli,…
Kynuté koláče s ovocem jsou hitem každého léta. Tento koláč je bohatě ozdobený borůvkami, proslazenými medem a zasypanými máslovou drobenkou. Pro lepší chuť po upečení…
Je dobré mít doma několik sáčků sušeneho droždí. Až rodina zatouží po kynutém moučníku, smažené koblížky připravíte snadno. Plnit je po usmažení můžete džemem či…
Postup: Naložení masa je základní krok ale bez láku. Pokud je libo tak prošpikovat špekem (nemusí špikovat ten, kdo nemá rád špek). Špekování je vcelku jednoduché.…
Postup: Naložení masa je základní krok ale bez láku. Pokud je libo tak prošpikovat špekem (nemusí špikovat ten, kdo nemá rád špek). Špekování je vcelku jednoduché.…
Vezmeme pstruha, omyjeme pod tekoucí studenou vodou, odšupinujeme a posolíme z obou stran i zevnitř. Pokmínujeme celým kmínem a pokapeme citronem. Necháme odležet asi…
Na těsto promícháme mouku s kypřícím práškem a prosejeme do uzavíratelné nádoby o objemu 3 l. Smícháme s cukrem a citrónovou kůrou. Přidáme vejce, jogurt a olej. Nádobu…
Rozmixované banány ušlehejte s vejci na hladkou hmotu a pak do ní vmíchejte mouku s práškem do pečiva a moučkový cukr. Přidejte šťávu z jednoho citronu, špetku soli a…
Troubu predehrejeme na 176 C, na plech polozime alobal, aby nepretekala stava z lososa, alobal mirne potreme olejem, platky lososa mirne osolime a polozime kuzi dolu na…
Mražené ovoce vložíme do nádoby. Jahody překrojíme na půl, limetky a citron na půl kolečka, vše vložíme do nádoby i s natrhanými lístky máty. Zalijeme vodou a řádně…
Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny.Pridáme nastrúhané mandle, mlieko, sódu bicarbónu, kakao a vo vodnom kúpeli roztopenú čokoládu. Krátko prešľaháme.Nakoniec jemne…
Makrelu si obereme od kostí, páteře, kůže a rozdrobíme jí do misky. Pak si uvaříme vejce natvrdo a necháme ho vychladnout. Přidáme povolené máslo a utřeme ho vařečkou s…
Maso opláchneme, osušíme a prohlédneme, aby nezůstaly úlomky kostí. U každé porce asi 4x nařízneme nebo lépe nastřihneme šlachu po obvodu masa a svážeme každou porci…
Kuřecí prsa nebo stehenní řízky nakrájíme na kousky velikosti soust. Cibuli nakrájíme na měsíčky, mrkev a kedlubnu na nudličky, z dobře omytého citronu ostrouháme kůru…
Pikantní zelné saláty jsou velmi oblíbené a pokud jsou kombinované s majonézou, jsou i velmi výživné. Nemusíme je podávat jen jako přílohu, mohou nahradit s vhodným…
Kdo by nemiloval smažené vepřové křupavé řízky, navíc doplněné o vynikající salát! Vlašský salát je klasika z let minulých, kterou si dopřávají lidé s láskou i dnes.…
Osmažíme cibuli, doplníme protlakem a zalijeme vývarem. Přidáme okurky, bobkový list a 15 minut vaříme. Osolíme, dochutíme citronem a na talíři přidáme lžíci smetany a…
V misce promícháme mouku, kůru z citrónu a kypřící prášek. Do mléka přidáme rum a odložíme na další zpracování. Máslo, moučkový cukr a vanilkový cukr utřeme šlehačem na…
Suroviny na bábovku musí mít pokojovou teplotu. Z citronu vymačkáme šťávu.Celá vejce vyšleháme do pěny s cukrem a citronovou kůrou.Přidáme olej, jogurt a citronovou…
Pstruha osolit, pokapat citronovou šťávou, posypat bazalkou, dovnitř proložit plátky česneku, obalit v mouce a zasypat trochou bylinek, osmahnout. Když se nám pstruh…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami