Krém do ořechů
Recept ještě nebyl hodnocenTaky patří plněné ořechy mezi vaše oblíbené vánoční cukroví, ale stále nemůžete narazit na krém, který Vás jednoduše ohromí na první dobrou? Pak rozhodně vyzkoušejte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Taky patří plněné ořechy mezi vaše oblíbené vánoční cukroví, ale stále nemůžete narazit na krém, který Vás jednoduše ohromí na první dobrou? Pak rozhodně vyzkoušejte…
Bábovka, jako tradiční moučník, má u nás své jisté místo na stole. Z nepřeberného množství variant a chutí si jistě každý vybere tu svoji oblíbenou. Vyzkoušejte i tuto,…
Každý, kdo má rád likéry, má nejspíš i ten svůj oblíbený recept doma v šuplíku. Zde přinášíme recept na vaječný koňak, který je v základu ze žloutků a kombinuje slazené…
Kokos je v našich končinách velmi oblíbeným ořechem používaným při pečení. A kokosky by přece neměly nikdy chybět. Upečte tradiční, světlé, s tvarohem nebo přidejte…
Na přípravu časově náročné, ale velice chutné ořechové řezy. Tvaroh zajistí jejich vláčnost a nakyslá jablková směs jim dodá na pikantnosti. Za tento moučník jistě…
Mazanec je tradiční kynutý moučník, který se připravuje na Velikonoce. Pokud však máte raději menší varianty pečiva, připravte si s námi tyto mini mazance. Z těsta…
Vánočka je královna svátečního stolu a na Vánoce je povinná, jak vyplývá z jejího názvu. Příprava není úplně jednoduchá, ale pokud dodržíte pár základních kroků a…
Jaké by to byly Vánoce bez ořechových měsíčků? Klasika mezi cukrovím by vám na štědrovečerní tabuli určitě neměla chybět. Náš recept je s krémem z vlašských ořechů, ale…
Výborné cupcakes chutnající po tyčinkách Margot, s kyselejším krémem a ozdobičkami z hmoty vyrobené z bonbonů marshmallow, jsou lákadlem tohoto receptu. Připravte je…
Korpus dortu obohacený ořechy je lahodný sám od sebe. Pokud ho ale vyšperkujete dvěma druhy krémů v náplni i na povrchu, můžeme ho směle nabídnout jako zlatý hřeb…
Korpus dortu obohacený ořechy je lahodný sám od sebe. Pokud ho ale vyšperkujete dvěma druhy krémů v náplni i na povrchu, můžeme ho směle nabídnout jako zlatý hřeb…
Kombinace lehce nakyslé rebarbory a slaďoučkých jahod, jde prostě k sobě. Moučník zajímavé chuti, se žmolenkou a dvěma druhy želatiny na povrchu, zpříjemní posezení u…
Milovníci rebarbory jásají. Sezona této netypické zeleniny je konečně tady a je potřeba ji náležitě využít. A jestli letos nevíte, co s rebarborou, určitě tenhle dort…
Z mouky, cukru, másla, vejce, nastrouhané citronové kůry a vanilkového cukru vypracujeme těsto, necháme ho nejméně hodinu v chladu odpočinout, ještě lépe do druhého dne…
Suroviny zpracujeme v těsto. Rozdělíme na 2 stejné části. Vyválíme dva stejné pláty. Jeden plát přeneseme pomocí válečku na plech, posypeme nastrouhanými a ochucenými…
Vyšleháme bílky do husté pěny, přidáme cukr (šlehat), poté přidáme žloutky a opět šleháme (chvilku) a nakonec kakao. těsto vylijeme na pečící papír a pečeme na 180° 8-10…
Nejdříve si uvaříme na krém hustý oslazený pudink. Necháme ho vychladnout a ještě vychladit v lednici. Pak ho vyšleháme elektrickým šlehačem do jemného krému, do kterého…
Bezinky se svaří s litrem vody a přecedí.Do šťávy se dá kilo cukru a vaří se 5 minut,dále přidáme vanilkové cukry a vaříme snimi ještě 3 minuty.Pak přidáme 2 lžíce kávy…
Ze všech surovin zpracujeme hladké těsto. Odložíme stranou a mezitím nastrouháme jablka na hrubo.Kousek těsta odložíme na vykrajované ozdoby. Zbytek rozdělíme na půl a…
Tuk, cukor a vanil. cukor vymiešame, vmiešame vajcia, múku s práškom, vodu a škoricu. Pečieme vafle na vaflovači a zdobíme podľa chuti a vkusu.
Ingredience šleháme, přidáváme je postupně tak, jak jsou napsány. Semínka na konec. 175°C 45-60min
Ušleháme rozehřáté máslo, moučkový a vanilkový cukr, vejce a kefír, přidáme prosátou mouku s práškem do pečiva a řádně promícháme. Pekáč vymažeme tukem, vysypeme hrubou…
Cukor a vajcia vymiešame do peny.Pridáme vanilkový cukor, škoricu, múku, prášok do pečiva a vymiešame.Do vymastenej tortovej formy dáme mesiačiky jabĺk až po vrch a…
V téměř vroucím mléce rozpustíme máslo a takto, horké, 3 minuty mixujeme (v klasickém mixéru, ale jde to i ponorným).Ke konci vmixujeme i žloutek a cukr (u tmavé…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami