Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Deko - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie0 kJ /
0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40,00 g
Sůl100,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Křenové zelí Videorecept

Křenové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Máte rádi čalamády? Tuto vyrobíte z nakrouhaného hlávkového zelí, cibule a nastrouhaného křenu. Menší část můžete sníst hned a zbytek dáte do sklenic, zavíčkujete a ani…

Severinka

60 min

Moji utopenci

Moji utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tenhle pokrm je tak trochu ''svéráz", pro svou chuť je milovaný i nenáviděný. Pokud patříte do první zmíněné kategorie a nedokážete si ho odříct s pěkně vychlazeným…

Zdenka +++

70 min

Zelný salát do zásoby Videorecept

Zelný salát do zásoby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Výborný zelný salát, který vám v obyčejných hospodách a bufetech přidají k jídlu jako zeleninovou oblohu. Konečně si můžete na sladkokyselém zelném salátu pochutnat i…

Merylas

40 min

Čalamáda - zelí, mrkev, papriky Videorecept

Čalamáda - zelí, mrkev, papriky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Recept na tuto směs křupavé sterilované sladkokyselé zeleniny pochází z Maďarska, ale velmi rychle zdomácněl i u nás. Základem je zelí, cibule, paprika a mrkev. To vše…

savlinka

110 min

Nakládané zelí do klasického sudu

Nakládané zelí do klasického sudu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kyselé zelí je výsledkem každoročního podzimního rituálu v mnoha rodinách. Dobře prokysané, uložené v sudu, proložené jablky pro ještě lepší chuť. Takové, které si s…

tejaja

120 min

Čalamáda dle babičky

Čalamáda dle babičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Snadná sladkokyselá čalamáda bez zavařování je hotová do druhého dne a můžete ji konzumovat hned. Je plná vitamínů a navíc v ní zužitkujete přebytky zeleniny. V lednici…

santa

60 min

Nakládané zelí - bez sterilování

Nakládané zelí - bez sterilování

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pokud máte rádi sterilované bílé zelí, ale nemáte v oblibě zavařování, máme pro vás jednoduchý recept na zelí bez sterilování. Hodí se jíst jen tak nebo jako příloha k…

Vera.a

20 min

Zelí s křenem a Dekem

Zelí s křenem a Dekem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakládané zelí má v naší kuchyni tradici. Je surovinou, která by v zimě neměla chybět. Nakrouhané zelí přes noc naložíme s cibulkou, cukrem a Dekem. Další den jej…

Veruncicka

180 min

Papriky plněné zelím Videorecept

Papriky plněné zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zavařené papriky, plněné zelím, jsou výbornou pochoutkou ke grilovaným masům nebo zabijačkovým specialitám. Pokud máte možnost, naložte si v sezóně paprik alespoň pár…

JanaDorazinova

160 min

Moje červená řepa

Moje červená řepa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Červená řepa je opravdu zdraví prospěšná zelenina, bohatá na spoustu vitamínů a minerálních látek. Červená řepa ve sladkokyselém nálevu je skvělou přílohou k pečenému…

eva hubova

140 min

"Znojemský" nálev na okurky Videorecept

"Znojemský" nálev na okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Znojemské okurky - okurky sterilované ve sladkokyselém nálevu - jsou výborné k masu, zapečeným těstovinám, nebo například na chuťovky. Připravte je podle tohoto receptu…

scofiq

60 min

Pomazánka na ďábelské toasty

Pomazánka na ďábelské toasty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Milovníci pikantního jistě mají rádi hojně očesnekované topinky, namazané směsí s mletým masem, zvanou ďábelské tousty. Směs však nemusíte kupovat, připravit ji můžete v…

Iness

80 min

Čalamáda bez zavařování

Čalamáda bez zavařování

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Čalamáda bez zavařování je rychlá a jednoduchá varianta klasické zeleninové směsi, která nevyžaduje dlouhý proces konzervování. Tato svěží a křupavá pochoutka kombinuje…

tiktak

60 min

Zavařená červená řepa

Zavařená červená řepa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krásně křupavá červená řepa, zavařená s křenem, který jí dodá ten správný říz, je vítanou přílohou u mnoha pokrmů, třeba u pečeného masa. Červená řepa je navíc bohatá na…

sarkap

120 min

Zelí s křenem

Zelí s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Obohaťte svůj jídelníček domácím zelím s křenem, pečlivě připraveným a uloženým do sklenice pro vaši pohodlnou spotřebu. Tento pikantní a křupavý pokrm kombinuje svěží…

monikach

75 min

Ďábelské tousty

Ďábelské tousty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tento recept kombinuje šťavnaté maso se zeleninou a výrazným kořením, čímž vytváří směs plnou bohaté chuti a vůně. Ideální pro rychlé večeře nebo pohoštění, zavařená…

Svetlana

120 min

Sladkokyselý sterilovaný květák

Sladkokyselý sterilovaný květák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Urodilo se vám hodně květáku? Zkuste připravit sterilovaný květák. Je to jednoduché: očistěný květák zalijete připraveným nálevem a sterilujete. V zimě jej můžete použít…

1974andrea

55 min

Rybí salát v koprové remuládě

Rybí salát v koprové remuládě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pro milovníky ryb máme recept na rybí salát. Připravíte ho snadno, jen si na něj budete muset asi týden počkat. Ryba se totiž musí odležet v nálevu, aby změkly i drobné…

1974andrea

50 min

Žižkovští utopenci

Žižkovští utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Špekáčky z jedné strany do 2/3 podélně nařízneme, potřeme uvnitř hořčicí a vložíme podélný plátek okurky. Na druhé straně uděláme několik malých řezů a vložíme do nich…

Milotické okurky bez vařeného nálevu Videorecept

Milotické okurky bez vařeného nálevu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

K přípravě milotických okurek není třeba vařit nálev. Do každé sklenice vkládáme suroviny a koření přesně podle receptu a zalijeme jen čistou vodou. Nemáme-li zavařovací…

Hella

50 min

Utopenci alá pan Kaplan

Utopenci alá pan Kaplan

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na výborné utopence potřebujeme kvalitní špekáčky a dobrý nálev. V tomto receptu navíc špekáčky potřeme feferonkovou pastou, díky kterým budou utopenci příjemně pikantní…

Michala77

35 min

1 2 3 5