Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Deko - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie0 kJ /
0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40,00 g
Sůl100,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Křenové zelí Videorecept

Křenové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Máte rádi čalamády? Tuto vyrobíte z nakrouhaného hlávkového zelí, cibule a nastrouhaného křenu. Menší část můžete sníst hned a zbytek dáte do sklenic, zavíčkujete a ani…

Severinka

60 min

Moji utopenci

Moji utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tenhle pokrm je tak trochu ''svéráz", pro svou chuť je milovaný i nenáviděný. Pokud patříte do první zmíněné kategorie a nedokážete si ho odříct s pěkně vychlazeným…

Zdenka +++

70 min

Zelný salát do zásoby Videorecept

Zelný salát do zásoby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Výborný zelný salát, který vám v obyčejných hospodách a bufetech přidají k jídlu jako zeleninovou oblohu. Konečně si můžete na sladkokyselém zelném salátu pochutnat i…

Merylas

40 min

Rybí salát v koprové remuládě

Rybí salát v koprové remuládě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pro milovníky ryb máme recept na rybí salát. Připravíte ho snadno, jen si na něj budete muset asi týden počkat. Ryba se totiž musí odležet v nálevu, aby změkly i drobné…

1974andrea

50 min

Kyselé řízky

Kyselé řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Z vepřové kýty nakrájíme malé řízečky. Obalíme v mouce, vejcích a strouhánce a usmažíme na oleji, či sádle pěkně do zlatova. Uvaříme deko, dle návodu na sáčku a ještě…

Milotické okurky bez vařeného nálevu Videorecept

Milotické okurky bez vařeného nálevu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

K přípravě milotických okurek není třeba vařit nálev. Do každé sklenice vkládáme suroviny a koření přesně podle receptu a zalijeme jen čistou vodou. Nemáme-li zavařovací…

Hella

50 min

Čalamáda - zelí, mrkev, papriky Videorecept

Čalamáda - zelí, mrkev, papriky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Recept na tuto směs křupavé sterilované sladkokyselé zeleniny pochází z Maďarska, ale velmi rychle zdomácněl i u nás. Základem je zelí, cibule, paprika a mrkev. To vše…

savlinka

110 min

Domácí rybí karbenátky

Domácí rybí karbenátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Očištěné a vykuchané ryby povaříme a vychladlé obereme a nameleme na masovém mlýnku.Kdo nemá rád moc mleté, může maso jen obrat - nemusíte mít strach, když tam zůstane…

Utopenci alá pan Kaplan

Utopenci alá pan Kaplan

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na výborné utopence potřebujeme kvalitní špekáčky a dobrý nálev. V tomto receptu navíc špekáčky potřeme feferonkovou pastou, díky kterým budou utopenci příjemně pikantní…

Michala77

35 min

Sladkokyselý sterilovaný květák

Sladkokyselý sterilovaný květák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Urodilo se vám hodně květáku? Zkuste připravit sterilovaný květák. Je to jednoduché: očistěný květák zalijete připraveným nálevem a sterilujete. V zimě jej můžete použít…

1974andrea

55 min

Utopené karbanátky

Utopené karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z masa a ostatních přísad uděláne karbanátky. Usmažíme je a necháme vychladnout. Mezitím svaříme vodu s octem, přidáme Deko a čili papričky (počet dle chuti) a…

Dooga

30 min

Papriky plněné zelím Videorecept

Papriky plněné zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zavařené papriky, plněné zelím, jsou výbornou pochoutkou ke grilovaným masům nebo zabijačkovým specialitám. Pokud máte možnost, naložte si v sezóně paprik alespoň pár…

JanaDorazinova

160 min

Moje červená řepa

Moje červená řepa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Červená řepa je opravdu zdraví prospěšná zelenina, bohatá na spoustu vitamínů a minerálních látek. Červená řepa ve sladkokyselém nálevu je skvělou přílohou k pečenému…

eva hubova

140 min

Pomazánka na ďábelské toasty

Pomazánka na ďábelské toasty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Milovníci pikantního jistě mají rádi hojně očesnekované topinky, namazané směsí s mletým masem, zvanou ďábelské tousty. Směs však nemusíte kupovat, připravit ji můžete v…

Iness

80 min

Zavařená červená řepa

Zavařená červená řepa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krásně křupavá červená řepa, zavařená s křenem, který jí dodá ten správný říz, je vítanou přílohou u mnoha pokrmů, třeba u pečeného masa. Červená řepa je navíc bohatá na…

sarkap

120 min

Nakládané zelí - bez sterilování

Nakládané zelí - bez sterilování

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pokud máte rádi sterilované bílé zelí, ale nemáte v oblibě zavařování, máme pro vás jednoduchý recept na zelí bez sterilování. Hodí se jíst jen tak nebo jako příloha k…

Vera.a

20 min

Utopenci z Bystřice

Utopenci z Bystřice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Špekáčky nařízneme podélně a oloupeme. Oloupeme cibuli a česnek, cibuli nakrájíme na kolečka, česnek na plátky. Zelí scedíme a propláchneme,pokud se rozhodneme jej…

ella1

60 min

Houby v octě

Houby v octě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Pro tento způsob zavařování se hodí houby spíše tvrdší, aby se při vaření nerozpadly nebo nebyly nevzhledně kašovité. Jejich použití je celkem široké, například jako…

Boubelinda

30 min

Červené zelí s křenem i na zimu

Červené zelí s křenem i na zimu

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Červené zelí s křenem, naložené na zimu rádi vyložíte na talíř k nějakému skvělému masitému jídlu. Křupavé a pikantní zelí vás svou chutí nadchne. Spotřebujete ho určitě…

Čalamáda ze zelí a paprik

Čalamáda ze zelí a paprik

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Skvělým způsobem, jak zpracovat velkou úrodu ze zahrádky, je příprava zeleninové čalamády. Kombinace křupavého zelí a sladkých paprik, zalitá jemně pikantním nálev,…

poslirecept

60 min

Zelný salát nejen s paprikou

Zelný salát nejen s paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí očistíme, pokrájíme na nudličky (bez košťálu) a dáme do větší mísy. K zelí přidáme na nudličky pokrájenou, očištěnou papriku. Další zeleninu přidáváme dle chuti…

1 2 3 5