Argentinská polévka - po mém
Recept ještě nebyl hodnocenNa sádle osmahneme slaninu, cibuli, česnek (na kousky), pak přidáme nastrouhanou mrkev a celer, zasypeme krátce sladkou paprikou, oreganem a tymiánem, zalijeme vývarem,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na sádle osmahneme slaninu, cibuli, česnek (na kousky), pak přidáme nastrouhanou mrkev a celer, zasypeme krátce sladkou paprikou, oreganem a tymiánem, zalijeme vývarem,…
Nejdříve začneme fazolemi, pokud nemáte konzervované, večer předem namočíme ve vodě. Ve středně velkém kastrolu rozehřejeme lžíci olivového (kokosového...) oleje a…
Vše spojíme, dobře promícháme a utvoříme koule, které upečeme v troubě nebo osmažíme na oleji či sádle.Na oleji zpěníme cibuli, vyklopíme na ni obě konzervy fazolí,…
Ošúpané zemiaky narežeme na tenšie kolieska a dáme do zapekacej misy. Na zemiaky uložíme narezanú fazuľku, na kolieska narezaný pór a na kocky narezanú papriku. …
V tlakovém hrnci na středním plameni rozehřejeme olej, přisypeme cibuli a restujeme dosklovita, pak přidáme maso, česnek, chilli papričku a koření a restujeme…
Na oleji nebo sádle zpěníme cibuli, až začne žloutnout. Pak přisypeme na kostky nakrájené hovězí maso (nejlépe seříznuté z hovězího žebra), přisypeme lžíci grilovacího…
Ve špajzu překáží zbytek fazolí, překládá se z místa na místo. Pak to spadne, rozsype se. Tak co s tím. Do hrnce, namočit a přemýšlet, co uvařit. Venku prší, když…
Na suché pánvi opečte dozlatova piniové oříšky a poté je spolu s lístky bazalky, česnekem a parmazánem rozmixujte na hladkou pastu. Za pulzového mixování po troškách…
Uvaříme sójové nudličky dle návodu a vymačkáme z nich přebytečnou vodu.Na pánvi na trošce oleje osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme sójové nudličky a krátce vše znovu…
Fazole namočené přes noc ráno slijeme a zalité čistou vodou asi 5 cm nad fazole vaříme 3-4 hodiny. Kontrolujeme hladinu aby nakonec nebyly nasuchu.Ve velké hluboké pánvi…
V hrnci přivedeme vývar k varu, vložíme očištěnou, na růžičky rozebranou brokolici, použijeme i nakrájený košťál. Vaříme doměkka.Částečně zchladlou polévku dochutíme…
Kaštany a fazole, každé zvlášť, přes noc namočte do vody. Před přípravou polévky je sceďte a pokud je to nutné, z kaštanů odstraňte jemnou slupku.Kaštany a fazole spolu…
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, cibuli najemno, papriky na proužky a cuketu na kostičky.Na olivovém oleji osmažíme cibuli do sklovata, přidáme kuřecí maso a opečeme.…
Do většího hrnce dáme 1 lžíci sádla a orestujeme cibuli nasekanou nahrubo a kolečka mrkve.Přidáme ostatní očištěnou, nakrájenou zeleninu, pasty, promícháme a zalijeme…
Sytá hustá polévka nás přenese do kraje vonícího levandulí. Chuť si sami upravíme podle druhu přidaného oblíbeného koření. Brambory a fazole nás dokonale zasytí tak, že…
Očistíme reďkovku, nastrúhame.Očistenú cibuľu pokrájame, spoločne s reďkovkou mierne nasolíme a necháme odstáť.Zmiešame cibuľu, reďkovku, kukuricu, prepláchnutú fazuľu…
Nabízíme vám syté a výborné jídlo, kde pečené kuřecí maso doplňují luštěniny, mrkev a brambor. Dochuťte čerstvými bazalkovými listy a extra panenským olivovým olejem a…
Masová směs inspirovaná jihoamerickou kuchyní je plná ostré chuti, masa a fazolí. Stejně je tomu i v tomto receptu, který staví na základech z mletého hovězího masa. Při…
Zelí nakrouháme na jemno, lehce posolíme, důkladně promačkáme a necháme půlhodinu odležet, aby změklo.Studenou vodou propláchneme konzervované fazole, necháme důkladně…
Že nejde vylepšit lečo? Věřte, že lze. Přidejte méně obvyklé fazole, vejce připravte stranou. Dopřejte strávníkům pikantní ochucení dvěma druhy pepře. Výsledné jidlo…
Zapečené brambory na mexický způsob jsou skvělým a chutným pokrmem, který přinese do vaší kuchyně kousek latinskoamerické kuchyně. Tento recept kombinuje křupavé…
Pokud hledáte rychlý a chutný způsob, jak připravit večeři plnou exotických chutí, vyzkoušejte tento jednoduchý recept. Toto jídlo kombinuje šťavnaté kousky kuřecího…