Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice dijonská - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Makrela vyprošťovák

Makrela vyprošťovák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Cibuli nakrájíme na drobno, uvařenou mrkev a okurku na kostičky a vše smícháme v majonéze. Přidáme obrané maso z makrely a zamícháme. Dochutíme špetkou solí, cukru a…

Drožďová pochoutka

Drožďová pochoutka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na másle necháme zpěnit cibulku a jednu jarní cibulku. Přidáme rozdrobené droždí a zamícháme do pěnové konzistence.Zasypeme uzenou paprikou, přidáme nasekané bylinky,…

Tuňákový salát ve skle

Tuňákový salát ve skle

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tuňáka osolíme, opepříme, pokapeme citronem. Opékáme z obou stran asi 3 minuty.Připravíme si skleničky, ve kterých salát chceme podávat. Rukolu omyjeme a necháme okapat…

Lilek 'Orient'

Lilek 'Orient'

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Lilek nakrájíme na kolečka asi 0,5 -1 cm široká, obalíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji z obou stran. Podáváme s bramborami, hranolky, rýżí, zeleninovými…

Jitta Mat

15 min

Hovězí nudličky s klobáskou

Hovězí nudličky s klobáskou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uděláme si nálev podle * , přidáme dijonskou hořčici, sůl ocet a bobkový list, promícháme a do této směsi vložíme maso, které jsme si spolu s klobásou nakrájeli na…

Hořčičná bramborová kaše

Hořčičná bramborová kaše

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do měkka. Poté je scedíme, rozšťoucháme , přidáme horké mléko a vyšleháme na hladkou kaši. Posle chuti…

Danca

30 min

Šunkovo-sýrové sendviče

Šunkovo-sýrové sendviče

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

1) V pánvi nechte na středním plameni rozpustit 30g másla. Přidejte mouku a opékejte jednu až dvě minuty do světlé jíšky. Postupně přilévejte mléko a vsypte 30g ementálu…

Beata.44

15 min

Ryba s omáčkou Gribiche

Ryba s omáčkou Gribiche

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rybí filety rychle orestujeme na olivovém oleji, přendáme do zapékací misky, osolíme, opepříme, proložíme citrónovými plátky a chvíli zapečeme v troubě. Mezitím jdeme…

Šmakonéza a Šmatarka

Šmakonéza a Šmatarka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šmakouna si rozmělníme vidličkou a spolu s olejem vložíme do odměrného válce (pokud máte tyčový mixér bez něj, tak do vyšší sklenice). Důležité je, aby nádoba byla úzká,…

1 20 21 22 23 24 32

Naposledy jste si prohlédli