Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice dijonská - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Drožďová pochoutka

Drožďová pochoutka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na másle necháme zpěnit cibulku a jednu jarní cibulku. Přidáme rozdrobené droždí a zamícháme do pěnové konzistence.Zasypeme uzenou paprikou, přidáme nasekané bylinky,…

Šmakonéza a Šmatarka

Šmakonéza a Šmatarka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šmakouna si rozmělníme vidličkou a spolu s olejem vložíme do odměrného válce (pokud máte tyčový mixér bez něj, tak do vyšší sklenice). Důležité je, aby nádoba byla úzká,…

Fazolové placičky se sýrem

Fazolové placičky se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Fazole propláchneme, necháme okapat, rozmačkáme a přidáme ostatní suroviny.Promícháme a lžící klademe na pánev, trochu lžící upravíme do tvaru placek a opečeme.

Pikantní salát z hovězího masa

Pikantní salát z hovězího masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na jemné kostky, celer na tenké plátky, rajčátka na čtvrtky a okurky na jemné plátky. Na zálivku prošleháme olivový olej, kečup a hořčici. V míse…

Vepřová chilli játra

Vepřová chilli játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Játra nařežeme na cca 1cm silné plátky, přes folii opatrně rozklepeme, nařizneme kraje, aby se nám při vaření játra nekroutila. Všechny suroviny smícháme a játra…

mijula

25 min

Smradlavé maso

Smradlavé maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

plátky masa naklepeme, mírně osolíme, opepříme a potřeme lehce hořčicí, na každý plátek dáme kousek nivy, zabalíme jako španělský ptáček a sepneme párátky, dáme do…

saudyova

60 min

Variace na Welsh rarebit

Variace na Welsh rarebit

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Sýr nahrubo nastrouháme. Cibulky najemno nasekáme. Oddělíme žloutek od bílku. V misce smícháme nastrouhaný čedar, hořčici, worcesterskou omáčku, nasekanou cibulku,…

Dijonské masové špízy

Dijonské masové špízy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso nakrájíme na stejné kousky, osolíme a potřeme pastou z hořčice, utřeného česneku a kopru. Necháme marinovat, nejlépe přes noc. Na špejle napichujeme střídavě…

1 18 19 20 21 22 33