

Ředkvičkový salát se šmakounem
Suroviny 2 porce
- 2 svazky ředkviček
- 4 stonky řapíkatého celeru
- 200 g Šmakouna (přírodní)
- 150 g Cottage sýr
- 1 lžíce Dijonské hořčice
- 1 hrst pažitky
Postup přípravy receptu
Ředkvičky si očistíme a nakrájíme na menší kousky. Celer oloupeme, zbavíme zbylých vláken a uděláme tenké plátky (nebo silnější, jak kdo má rád, ale moje děti ho nechtějí v salátu vidět).
Šmakouna si nakrájíme na kostičky a vše smícháme v míse s cottagem, hořčicí a nasekanou pažitkou. Nejlepší je salát vychlazený a uležený pár hodin, aby se chutě krásně spojily.
Poznámka od kuchařky
http://www.facebook.com/MishkaDiary
Poslední dobou na ředkvičkách ujíždím a tento salátek nemá chybu.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Ředkvičkový salát se šmakounem
-
Už jsem také vyzkoušela a je opravdu výborný - pro velký úspěch jsem musela opakovat
-
Včera jsem si našla tento recept a dnes udělal salát a musím říci,že lepší salát jsem nejedla.Moooc dobrý
-
Petričková Jana: Šmakoun je speciálně upravený vaječný bílek bez přidaných chemických látek a konzervantů. a tu si dočti i použití
http://www.smacker.cz/
a můžeš si ho udělat i doma . http://www.studentpoint.cz/280-jak-na-to/14034-ude... -
vyzerá to výborne,aj by som si ho urobila,ale pre slovenských kuchtíkov prosím vysvetliť-čo je to "šmakoun"?ďakujem
-
Vypadá výborně
-
Nádherný salát!!!