Ostřejší salát z kuřecí tlačenky se sušenými rajčaty
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí tlačenku nakrájíme na kostky. Cibule a jarní cibulku pokrájíme nadrobno, beraní rohy a sušená rajčata pokrájíme na menší kousky.V míse smícháme worcester,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí tlačenku nakrájíme na kostky. Cibule a jarní cibulku pokrájíme nadrobno, beraní rohy a sušená rajčata pokrájíme na menší kousky.V míse smícháme worcester,…
Nakrájíte všechny suroviny, rozpálíme hrnec. Nalijeme olej, přidáme cibuli, žampiony, maso, papriku, pórek, rajčata, nasypeme koření a omáčky, zamícháme a podlijeme…
Stehna osolíme a opepříme, opečeme na másle. Stehna vyjmeme, do šťávy přidáme nakrájenou cibuli, chvíli restujeme a stehna vrátíme do hrnce. Podlijeme vývarem, přidáme…
Kuřecí řízky zlehka naklepeme a každou porci pokrájíme na tři části. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozpáleném oleji dohněda. Potom snížíme teplotu a dopékáme,…
Celerovou bulvu očistíme a nastrouháme na nudličky. Ihned po nastrouhání celer zakápneme šťávou, aby zůstal krásně bílý. Smetanu promícháme s hořčicí, solí a pepřem a…
Bůček vykostíme a nařízneme tak, aby vznikl velký plát na roládu. Plát potřeme ostřejší hořčicí. Do 3/4 plátu z bůčku rozložíme ochucené mleté maso ( sůl, pepř,…
Ryby si omyjeme, osušíme a osolíme zvenku i zevnitř. Dovnitř každé ryby vložíme snítky rozmarýnu a bazalky, zvenku okořeníme. Vložíme do pekáčku a zastříkneme olivovým…
Marinádu připravíme smícháním medu, oleje, nastrouhaného zázvoru, hořčice, sojové a ústřicové omáčky a pokrájené jarní cibulky. Plátky krkovičky, bůčku a pokrájené…
Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Do mísy si dáme pomazánkového másla, majonézu, hořčici a společně šleháme, dokud nevznikne jemná a hladká hmota. Kyselé okurky a sýr…
Žlutou čočku uvaříme podle návodu. Nenamáčíme. V druhé nádobě uvaříme v zeleninovém vývaru pokrájené brambory, cibuli, jarní cibulku nebo pórek, celer a mrkev.Vaříme…
Nejdříve si připravíme kotlety. Maso omyjeme, osušíme, kosti odřežeme a necháme si je na chvíli povařit, abychom měli vývar na zalití masa a k přípravě omáčky. Poté…
Omyté maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme. Z omytého citrónu si seřízneme proužky nebo plátky na ozdobu. Okurky oloupeme a slupky ponecháme stranou a dužinu jemně…
Králičí stehna kuchyňsky upravíme a připravíme si marinádu. Do oleje přidáme čerstvý umletý bílý pepř, uzenou papriku, sůl, lžíci obyčejné hořčice, nadrcené bylinky a…
Šikmým řezem ukrojíme z bagety 4 delší plátky, silné asi 1 cm, lehce je potřeme olivovým olejem a opečeme v troubě. Připravíme dresink - do medu, hořčice, balsamica,…
Sýry, uvařená vejce, klobásku a omytý pórek nastrouháme. Přidáme tvaroh, sůl a uzenou papriku.Zamícháme a dáme do chladu. Podáváme s pečivem, rajčátky apod.
Prsa rozkrojíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí a na každý plátek masa dáme 3 plátky debrecínky. Pevně stočíme a opečeme na oleji s máslem.Brambory…
Maso rozdělíme na polovinu a upravíme tak, aby vznikly dva pláty. Každý naklepeme, mírně osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a poklademe plátky šunky, na kterou…
Maso nakrájíme na proužky, naložíme do marinády z olivového oleje, 2 rozetřených stroužků česneku, koření, škrobu a necháme chvíli marinovat (cca půl hodiny).Na velkou…
Připravíme si nejdříve špenát. Kostky špenátu necháme mírně rozmrazit. Kapustu kromě tvrdých listů nakrájíme na kousky a povaříme doměkka / nebo nakrájíme na nudličky a…
V misce smícháme zcezeného tuňáka, posekaný špenát, lučinu, hořčici, sůl, pepř a citronovou šťávu.Vyválené listové těsto nařežeme na čtverečky. Do středu dáme lžičku…
Maso naklepeme přes folii, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na každý plátek poklademe plátkem slaniny. Kapie omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka a podélně…
Mleté maso dáme do mísy, přidáme dijonskou hořčici, sůl, pepř, česnek, jarní cibulka, harissu a zamícháme. Z mletého masa uděláme placičku, dáme tvarůžek, přidáme na…
Do cedníku dejte plátky lilku, posypte solí a 20 minut nechte stát. Opláchněte studenou vodou, nechte okapat a dejte stranou. Na pánvi rozpalte olej a smažte 1-2 minuty…
Porce králíka osolíme, opepříme a potřeme dijónskou hořčicí. V pekáči rozehřejeme máslo, orestujeme na něm na kostičky nakrájenou cibuli a slaninu a porce králíka na něm…