Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Recept ještě nebyl hodnocenVepřové kotlety na slanině s bylinkami jsou bohaté na chuť a dokonalým spojením vepřového masa, aromatických bylinek a šťavnaté slaniny. Tento recept nabízí skvělou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami jsou bohaté na chuť a dokonalým spojením vepřového masa, aromatických bylinek a šťavnaté slaniny. Tento recept nabízí skvělou…
Připravte si pikantní bůček pečený nad bramborami. Velká výhoda receptu je ta, že vše dáte péct do trouby a o nic se nestaráte. Po třech hodinách vytáhnete voňavý a…
Ochutnejte tyto skvělé jednohubky. Plátek rohlíku ozdobte pomazánkou ze žloutků, pomazánkového másla a hořčice. Každý kousek doplňte půlkou křepelčího vejce, kouskem…
Koktejl: Koktejlové krevety rozmrazíme a vaříme je 5 minut ve vroucí vodě. Pak je propláchneme ve studené vodě a dáme do mísy. Vymačkáme na ně limetku. Mrkev…
Na oleji restujeme cibuli do skoro hněda. Pak přidáme plátky masa, předem osolené a opepřené. Zprudka osmahneme a podlijeme vodou. Dusíme do měkka. Až je maso měkké,…
Do cca 300 ml vody přidáme citronovou šťávu.Celer oloupeme a nastrouháme na tenké nudličky nebo nastrouháme na slzičkovém struhadle. Hned dáme do citronové vody, aby…
Pomalu pečeným kolenem můžeme pohostit nejen na letním venkovním posezení, ale také třeba na Silvestra. Koleno nejprve namarinujeme, necháme odležet a pak pomalu pečeme.…
Jako přílohu nebo také jako pomazánku můžeme použít tento lahůdkový francouzský salát. Je připravený z vařených vajíček, lahodných sýrů a mrkve. Na zálivku a ke spojení…
Tatarák můžeme připravit v několika verzích, masový, zeleninový, sýrový či houbový. Pro sváteční večery můžeme připravit i lososový, kde jemnou chuť masa doplňují kapary…
Minutková úprava hovězí roštěné s úžasně křupavou cibulkou vás nadchne a určitě so pochutnáte. Základem je samozřejmě kvalitní maso a správné opečení jen tak akorát, aby…
Opečená vepřová panenka obalená ve voňavé bylinkové směsi, podávaná se zeleným chřestem a jemnou holandskou omáčkou, se jistě stane vaším novým oblíbeným pokrmem. Pokrm…
Uzená krkovička pečená s tmavým pivem, dijonskou hořčicí a medem chutná na opečeném chlebu prostě skvěle. Přestože může znít jako ryze pánská záležitost, zamilují si ji…
Masové kuličky jsou oblíbené snad v každé domácnosti. Osvěžte směs z mletého masa také výrazným koprem, který dodá masu specifickou chuť. Z výpeku pak uděláte lahodnou…
Marinovaný, pomalu pečený bůček je opravdu šťavnatý a boule za ušima se po něm budou dělat všem vašim strávníkům. Příprava je sice delší, ale výsledek pak opravdu stojí…
Z tortill můžeme připravit spoustu skvělých jídel. Většina z nás, je zná naplněné kuřecím masem s fazolemi. Za vyzkoušení však stojí zapečené tortilly, bohatě posypané…
Omyté a osušené řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Smícháme smetanu s hořčicí, kdo chce může přidat trochu chilli. Maso důkladně pomažeme hořčicovou směsí a necháme v…
Vepřovou plec naporcujeme na stejně velké špalíky a hodně osolíme a opepříme. Rozpálíme litinový hrnec a vložíme do něj nakrájený špek s trochou sádla. Necháme vyškvařit…
Vepřové maso je oblíbené v naší kuchyni a existuje mnoho různých receptů na jeho úpravu. V tomto receptu je maso připraveno na plátky, osmahnuto na cibulkovém základu a…
Hamburgery jsou velmi oblíbeným jídlem po celém světě. Jejich původ je nejspíš v Americe, nicméně, chutné a šťavnaté "hambáče" si můžeme snadno připravit i doma. Křupavé…
Zkompletovat opravdu dobrý hamburger, to chce mít ty správné suroviny a dobře udělané maso. Tento recept je od ostatních odlišný použitím bílého vína do masové směsi na…
Vepřový bůček nepatří mezi druhy masa, které bychom měli konzumovat často, ale jednou za čas nám neuškodí. S křupavým chlebem a kyselými okurkami se hodí jako pohoštění…
Jarní bramborový salát s ředvičkami se skvěle hodí ke smaženým řízkům nebo rybímu filé. Salát je osvěžující, ředkvičky a salátová okurka v každém soustu příjemně křupnou…
Když se řekne bramborový salát, snad každému se vybaví Vánoce. S tímto receptem však můžete připravit jeho letní verzi, kdy přidáte k zelenině navíc i cuketu. Dochutit…
Milujete steaky? Připravte si je pěkně doma, podle šéfkuchaře Mirka Kaliny. V tomto receptu se dozvíte, jak dosáhnout dokonalých steaků ve všech pěti úpravách, od well…