Kuřecí řízečky z vařeného masa a sýru
Recept ještě nebyl hodnocenStudené a obrané maso nakrájíme na drobné kousky. Přidáme sýr, vejce, drobně nakrájenou cibuli, česnek a hořčici s jogurtem. Vše promícháme, zahustíme moukou a dochutíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Studené a obrané maso nakrájíme na drobné kousky. Přidáme sýr, vejce, drobně nakrájenou cibuli, česnek a hořčici s jogurtem. Vše promícháme, zahustíme moukou a dochutíme…
Cibuli nakrájíme na klínky. Maso pomažeme hořčicí. Do pekáčku dáme cibuli, maso, zakápneme olejem a podlijeme trochou vody a pečeme přikryté asi 40 minut. Mezitím…
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente.Brokolicu rozoberieme na ružičky, hlúbik olúpeme a nakrájame na malé kúsky a spolu blanšírujeme v horúcej vode asi 4 minúty.…
U marinády na žebírka není nutné experimentovat. Skvělá kombinace je z hořčičného základu, česneku, koření, medu a piva. Během marinování si maso natáhne výrazné chutě a…
Tatarák je známý ve své verzi z hovězího masa. V tomto receptu však najdete jeho alternativní přípravu z čerstvého lososa. Je svěží díky okurce a limetkové šťávě a…
Nejprve dáme vařit vejce do vařící vody na 6-7 min. a ihned je vyndáme do studené vody. Než se vejce uvaří, opláchneme a odstředíme salát nebo ho necháme na sítu okapat.…
Žampiony rozmixujeme a dáme na rozpálenou pánev s máslem orestovat, osolíme a opepříme. Na druhé pánvi necháme zatáhnout panenku, osolíme a opepříme. Na pomoc si vezmeme…
Maso nakrájíme ne větší kostky. Rozpustíme sádlo a maso necháme zatáhnout. Opečené kostky vytáhneme a do výpeku přihodíme zeleninu a cibuli. Restujeme do barvy, přidáme…
Nejdříve připravíme zálivku. V misce smícháme olivový olej, vinný ocet, dijonskou hořčici a lžíci medu. Vše prošleháme metličkou.V salátové míse smícháme mix salátů s…
Sýry a salám nastrouháme nebo nakrájíme na malé kousky. Papriku a cibulku nakrájíme také na kousky.Vše spojíme dohromady, pořádně zamícháme a dochutíme solí a pepřem.…
Pro grilování kotlety nařízneme u kosti, aby se lépe propekly a několikrát je nařízneme i po obvodu, aby při grilování zůstaly ploché a nekroutily se. Naporcované…
Každý plátek chleba potřeme majolkou, kterou jsme smíchali s hořčicí. Mozzarellu nakrájíme na kolečka, nivu na tenké plátky.Sýry rozdělíme na polovinu plátků (2 plátky…
Opečená vepřová panenka obalená ve voňavé bylinkové směsi podávaná se zeleným chřestem a jemnou holandskou omáčkou se stane jistě vaším novým oblíbeným pokrmem. Pokrm…
Zkompletovat opravdu dobrý hamburger, to chce mít ty správné suroviny a dobře udělané maso. Tento recept je od ostatních odlišný použitím bílého vína do masové směsi na…
Pomalu pečeným kolenem můžeme pohostit nejen na letním venkovním posezení, ale také třeba na Silvestra. Koleno nejprve namarinujeme, necháme odležet a pak pomalu pečeme.…
Hustá, lehce pikantní, ideálně doplní grilované maso i zeleninu. Připravte si domácí barbecue omáčku. Hodí se k marinování masa před grilováním i jako omáčka k hotovému…
Maso osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na másle s olejem dohněda. Přendáme do pekáčku do rozpálené trouby na 200C a dopékáme cca 15 minut. Do výpeku dáme…
Krkovičku omyjeme, osušíme a okraje nařízneme. Osolíme a opepříme.Smícháme marinádu, do které maso s cibulí namočíme. Necháme uležet nejméně dvě hodiny, ideálně na 24…
Smícháme tuňáka (bez oleje), cibuli nakrájenou najemno, hořčici, vejce, nastrouhaný česnek a 4 lžíce ovesných vloček.Osolíme a opepříme, majoránku podle chuti.Ze směsi…
Mäso pokrájame na tenšie plátky, osolíme, premiešame s olejom a necháme 1 hodinu odstáť. Potom ho opečieme na silnom plameni v panvici s maslom. Do panvice vlejeme aj…
Bagetku nakrájíme na plátky. V míse si rozmícháme majolku s hořčicí, přidáme nastrouhaný křen ( každý dá tolik, na kolik se cítí) a dochutíme solí a pepřem. Papriky si…
Bagetku nakrájíme na plátky. V míse si rozmícháme majolku s hořčicí, přidáme nastrouhaný křen ( každý dá tolik, na kolik se cítí) a dochutíme solí a pepřem. Papriky si…
Maso ocistime, nakrajame na kocky, osolime, ochutime tymianom a ciernym korenim, premiesame a nechame chvilku odlezat. Plechovku ananasu otvorime, vyberieme kolieska…
Cizrnu dáme do cedníku a necháme odkapat. Připravíme si dresink z oleje, octa, hořčice, citronové štávy, malinko přisolíme pokud se vám bude zdát cizrna málo slaná (…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Čím krmit děti od jednoho do tří let? Vzorový jídelníček pro novopečené maminky
Kečup, sugo nebo passata… Vyznáte se v nejznámějších rajčatových omáčkách?