Bůčková roláda
Recept ještě nebyl hodnocenVyzkoušejte vynikající roládu z několika málo surovin, která dokonale provoní domov a skvěle chutná. Dá se použít jako hlavní jídlo i jako chuťovka na obložené mísy.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vyzkoušejte vynikající roládu z několika málo surovin, která dokonale provoní domov a skvěle chutná. Dá se použít jako hlavní jídlo i jako chuťovka na obložené mísy.…
Hovězí Stroganov je pokrm pocházející z kuchyně ruské šlechty, který se rozšířil po celém světě. Má mnoho verzí a není tak zcela jasné, která je ta pravá. Všichni totiž…
Ale ať už chcete oslnit kohokoli, s dobrým řízkem se vám to povede vždycky, protože vegetariáni jsou stále ještě v menšině. Vyzkoušejte obrácené řízky z kuřecího masa.…
Do svatého Štěpána zbývá ještě dost času, štěpánskou pečeni si ale můžete udělat už dnes podle našeho receptu. Není na ní nic těžkého a byl by přímo hřích ji nevyzkoušet…
Urodila se vám rajčata, máte hotový kečup, lečo, naložili jste je v oleji a nevíte jak zpracovat další? Pečená rajčatová směs s cibulí a česnekem, případně s bylinkami a…
Ražniči z vepřového masa přiláká svou vůní nejednoho hladového strávníka. Příprava je snadná a ražniči vypadá na talíři opravdu krásně. Pokrm můžete směle podávat jako…
Ražniči z vepřového masa přiláká svou vůní nejednoho hladového strávníka. Příprava je snadná a ražniči vypadá na talíři opravdu krásně. Pokrm můžete směle podávat jako…
Jednoduchý recept na dozlatova usmažené karbanátky se sýrem. Vyzkoušejte je k víkendovému obědu či všednodenní večeři, anebo pro návštěvu na syté pohoštění. Chutnají…
Štěpánská hovězí pečeně je tradiční vánoční pokrm, podávaný na druhý svátek vánoční, kdy má svátek Štěpán. Hovězí maso je špikované slaninou a plněné vejcem natvrdo, pak…
Krkovička patří mezi nejoblíbenější části vepřového a není se čemu divit. Je šťavnatá, jednoduchá na přípravu a velmi variabilní. Vyzkoušíme ji upéct společně s cibulí,…
Vzpomínáte si na nádražní bufety s rychlým občerstvením nebo mléčné bary? Téměř vždy jste v nich mohli narazit na smaženku – velmi oblíbenou a rychlou svačinu, která…
Pečené brambory jsou velmi oblíbenou přílohou, zejména když jsou pěkně křupavé. Tentokrát ale obětujte křupavou kůrku a upečte je s cibulí a žampiony. Právě cibule jim…
Rolády jsou oblíbeným pokrmem, zvlášť pro svou variabilnost, kdy můžeme použít různé náplně podle našich chutí. My máme nejoblíbenější tuto vepřovou s náplní z uzenin,…
Rozlítaní ptáčci jsou oblíbená varianta přípravy hovězího masa. Zvlášť pokud použijeme tlakový hrnec, lze tento recept lehce připravit a mít během hodinky na stole. …
Pomazánky na chlebíčky nemusíme kupovat, snadno je připravíme i doma. Tato pomazánka na chlebíčky není náročná na čas, ani na suroviny. Většinu z nich obvykle máme doma.
Milujete zvěřinu? Pak vyzkoušejte tento vymazlený srnčí guláš. Příprava si vyžádá čas, ale výsledná chuť bude stát za to. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo vařeným…
1) Všechny ingredience smícháme, dochutíme solí a pepřem, a necháme 30 minut odležet. Podáváme s čerstvým pečivem.
Zatímco u víkendového oběda si rádi pochutnáte a máte většinou čas připravit složitější recept, v týdnu člověk hledá inspiraci v receptech, které jsou co nejrychlejší.…
Zbylo vám po víkendovém obědu pečené maso a lámete si hlavu, jak ho zužitkovat? Stačí přidat pár ingrediencí a během chvilky vytvoříte lahodnou pomazánku, která je…
Rybičková pomazánka je klasika mezi pomazánkami. Pokud patříte mezi její příznivce a právě jste na ni dostali chuť, neváhejte a připravte si ji podle následujícího…
Znojemská omáčka je velmi oblíbená klasika, tak není divu, že vynalézavé kuchařky sepsaly už pěknou hromádku variací. Zkuste rychlou a jednoduchou variantu na …
Pomazánek není nikdy dost, zejména těch tvarohových. Získaly si nás svěží chutí, která je vyhledávaná v horkých letních dnech. K přípravě hradecké pomazánky budete kromě…
Ideální způsob, jak využít sezónní zeleninu a obohatit svou spíž o domácí pochoutky. Připravte si zavařené lečo s cuketou a hořčicí a mějte vždy po ruce kousek léta ve…
Jedno z nejdokonalejších jídel domácí kuchyně, u kterého si řeknete ,,a přitom taková blbost". V jednoduchosti je zkrátka síla, a to věděly už naše babičky. Pár…