Ražniči z vepřového a drůbežího masa se zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenNa přípravu této lahůdky stačí rozpálit gril nebo zapnout troubu s grilem a mít v lednici naložené připravené maso. Otázka dokončení je pak půl hodinka čekání na správné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na přípravu této lahůdky stačí rozpálit gril nebo zapnout troubu s grilem a mít v lednici naložené připravené maso. Otázka dokončení je pak půl hodinka čekání na správné…
Plátky veky namočené ve vaječné směsi se šunkou, sýrem, česnekem a bylinkami stačí zprudka osmažit a rychlá večeře je hotová. Využijeme tak zbylou veku z předchozích dní…
Tuto jednoduchou tvarohovou pomazánku si nejlépe vychutnáte s čerstvým domácím pečivem. Ochutíte ji lahůdkovým droždím, sýrem, chilli, pažitkou, hořčicí a červenou…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu a 4-5 minut před koncem vaření těstovin přidáme hrášek a nakrájenou papriku. Scedíme a necháme vychladnout.Zároveň uvaříme…
Hovězí játra nakrájíme na plátky, naklepeme a opepříme. Nesolíme!Na oleji orestujeme kořenovou zeleninu. Buď mraženou, nebo čerstvou (mrkev, celer, petržel).Přidáme…
Slaní šneci z listového těsta nesmí na žádné oslavě chybět. Inspirujte se a připravte chutné občerstvení s kombinací plísňového sýra, ořechů a slaniny. Věřte, že to bude…
Pokud máte po koledě doma spoustu vajec vařených natvrdo, můžete z nich připravit jednoduchý smažený oběd. Stačí je smíchat se strouhaným sýrem a salámem, lehce dochutit…
Zeleninové sabdží je tradiční indický pokrm plný barev a chutí, který si oblíbí každý milovník zeleniny. Toto jídlo spojuje rozmanité druhy zeleniny s aromatickými…
Hovězí maso je sice náročnější na přípravu, ale za to z něj lze připravit skvělý pokrm. Důkazem je tato směs hovězích kostek se zeleninou, řapíkovým celerem a slaninou,…
Urodila se vám rajčata, máte hotový kečup, lečo, naložili jste je v oleji a nevíte jak zpracovat další? Pečená rajčatová směs s cibulí a česnekem, případně s bylinkami a…
Ať už jste na chalupě nebo třeba na výšlapu či několikadenní túře, jistě v takovém případě oceníte snadný a chutný recept. Slavný herec Miroslav Donutil se s námi…
Sýrovo-šunková roláda je oblíbená pochoutka, která kombinuje jemnou chuť šunky, výraznost sýra a krémovou náplň. Tato efektní roláda je snadná na přípravu a skvěle se…
Recept na dobrou tuňákovou pomazánku se vždy hodí mít v záloze, když potřebujete připravit rychlou večeři nebo svačinu do práce. Pomazánka, plná bílkovin, zachutná i těm…
Sýrová omáčka se zeleninou je rychlý a jednoduchý způsob, jak vylepšit chuť vašich oblíbených těstovin. Tato krémová hustá omáčka je plná intenzivní zeleninové a sýrové…
Masové kuličky pečené na paprikách, cibuli a rajčatech, zalité pivní marinádou, chutnají výborně s dušenou rýží i čerstvým chlebem. Příprava zabere zhruba hodinu a…
Voňavé houbové topinky jsou vynikající kombinací křupavého chleba a lahodné houbové směsi se smetanou, česnekem a kapkou hořčice. Ideální jako odměna pro velké i malé…
Pohoštěním, které se hodí pro každou slavnostní příležitost či oslavu, jsou opečené mini chlebíčky namazané jemným tataráčkem z uzeného lososa. Tyto malé jednohubky…
Na tenké nudličky nastrouhaná vařená červená řepa tvoří se šunkou základ pomazánky, která spojuje jemnost smetany s pikantností hořčice a křenu. Dochucená špetkou cukru,…
Vaječný řízek na topince je jednoduchá a rychlá večeře z pár základních surovin. Směs vajec, chleba, cibulky a koření se usmaží dozlatova a podává na křupavé topince.…
Pomazánka z uzeného lososa je rychlá, krémová a plná chuti. Jemný sýr s kapkou citronu a čerstvou pažitkou krásně doplňuje výraznost lososa. Skvěle se hodí na čerstvé…
Maso lehce naklepeme a nakrojíme na okrajích. Osolíme, opepříme a necháme pár minut uležet. Potřeme je z jedné strany hořčicí a obalíme v mouce.V pekáčku, vhodném do…
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme. Vejce oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Tuńáka necháme odkapat a vidličkou roztrháme.Jarní cibulku…
Brambory uvaříme ve slupce, po vychladnutí oloupeme a nakrájíme na kostičky.Přidáme cibuli nakrájenou na kostičky a spařenou v horké vodě (aby nezpůsobovala nadýmání)…
Kuře vykostíme(kosti použijeme na vývar). Z masa uděláme plát, trochu ho naklepeme, aby zvětšil objem. Maso nasolíme. Na plát masa rozetřeme stejnoměrně hořčici(kdo chce…