Majonézová hrnkovka
Recept ještě nebyl hodnocenMajolka v této bábovce částečně nahrazuje tuk a částečně vejce. Je kyprá, voňavá a majolka jí dává hezkou nažloutlou barvu. Jako obměnu můžeme místo kakaa část těsta…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Majolka v této bábovce částečně nahrazuje tuk a částečně vejce. Je kyprá, voňavá a majolka jí dává hezkou nažloutlou barvu. Jako obměnu můžeme místo kakaa část těsta…
Spojení banánů a čokolády je nám jistě známo. V tomto receptu najdete inspiraci na čokoládový dort plněný šlehačkovým krémem s protkaný chutí vanilky a vůně skořice.…
Perník je chutná, rychlá a snadná buchta, kterou oceníme, když máme chuť na sladké, ale nemáme moc času. Podle tohoto receptu ji připravíme hrníčkovou metodou, takže ji…
Zasněžená chaloupka krásně ozdobí vánoční stůl a když se z ní dá uloupnout lahodný perníček ke kávičce, tak to je teprve ta nejlepší dekorace. Zapojte děti nebo vnoučata…
Připravte si jednoduchý a křehký moučník s banánem, který si zamilujete od prvního sousta. Vláčné těsto doplněné sladkou chutí banánů je ideální pro rychlé pečení i…
Sušenkový základ s máslem, tvarohový krém se šlehačkou a spoustu barevného a šťavnatého ovoce. To je tento dokonalý nepečený dort, který uvítáte i v teplých letních…
Vosí hnízda alias včelí úly patří mezi oblíbené nepečené vánoční cukroví. Každá rodina má svůj osvědčený recept a jeden z nich vám přinášíme. Jemné rumové těsto, máslový…
Tyto lahodné řezy kombinují nadýchané piškotové těsto s tvarohovou krémovou náplní a bohatou čokoládovou polevou. S jejich jemnou a bohatou chutí jsou tvarohové Míša…
Třívrstvý koláč vás nadchne. Suroviny na korpus odměříte pomocí skleničky, krém z tvarohu je velmi jednoduchý a snadný na přípravu a poslední pudinková vrstva, s…
Nejdříve si na malinké kostičky nebo úzké proužky nakrájíme marcipán.Troubu zapneme na 190st.Plech vymažeme trochou másla nebo oleje. Máslo dáme do misky a ručním…
Do mísy si dáme obě mouky, kakao, prášek do pečiva a cukr. Přidáme vejce, marmeládu, olej, rum a mléko, nakrájený banán na drobno a rozinky. Promícháme a vlijeme do…
Umíchané těsto dáme na plech s pečicím papírem a pravidelně rozetřeme. Na připravené těsto nalijeme náplň a taky všude rozetřeme. Poté vezmeme nutelu a velkou lžíci.…
Jednoduchá výborná buchta, která voní skořicí a povidla dodají vláčnost. Je rychlá, vše jen smícháme a pečeme. Skvěle se hodí k nedělní kávě, nebo na svačinu. Poléváme…
Recept s nádechem japonské kuchyně, to jsou hovězí nudličky na způsob Hayashi raisu. Kombinace silné chuti hovězího vývaru, masa a čerstvé zeleniny vás zajisté okouzlí.…
Moučníky z plechu mají mnoho výhod. Dobře se skladují, velikost porcí se krájí dle potřeby a většinou jich je větší množství. Tento moučník připomínající kokosovou…
Ochutnejte tento dezert inspirovaný slavným tradičním italským dezertem tiramisu. Místo krému z mascarpone použijeme krém z tvarohu, zakysané smetany a šlehačky. Krém…
Na povrchu křupavé a vevnitř vláčné a plné chuti po čokoládě. Kvalitní kakao, nasekané alespoň dva druhy čokolády uvnitř. Doslova exploze v ústech. Při servírování…
Strouhané koláče jsou velmi oblíbené pro svou jednoduchou a rychlou přípravu. Kromě toho jsou velmi vláčné díky množství náplně, nejčastěji tvarohové. Nebojte se…
Kakaová cuketová buchta s ořechy je rychle upečená, vláčná a krásně voní po skořici. Můžete improvizovat a do těsta dát rozinky, kandované ovoce, nasekanou čokoládu,…
Smícháme olej, cukr a žloutky a vyšleháme pěnu. Mouku smícháme s kakaem a práškem do pečiva. Vmícháme do pěny kterou jsme si vytvořili a přilijeme mléko. Dále si…
Upečte si s námi krásný a výborný moučník! Je z dvoubarevného těsta s přídavkem vařeného pudinku a polevou ze zakysané smetany. Lehounký tak, že ho z talířku budete…
Tento, již od pohledu úžasný zákusek, vás nadchne svou osvěžující chutí hned při prvním soustu. Osvědčené spojení čokoládového korpusu, tvarohového krému a malin v…
Jednoduchý ovocný moučník nevšedního vzhledu, který vám jistě zachutná. Příjemnou chuť jablek či hrušek doladí skořice a také podmáslí, které těsto zjemní a zvláční.…
Nejdříve našleháme tuhý sníh se špetkou soli, troubu předehřejeme na 180st. a nachystáme kulatou formu(v mém případě průměr 26cm) = při zavírání formy připevníme na dno…