Dušená hovězí plec s kapií
Recept ještě nebyl hodnocenHovězí plecko nakrájíme na plátky a následně na nudličky.Rozpálíme v pánvi Wok větší množství oleje, a zprudka v něm orestujeme hovězí maso. Poté co se maso zatáhne tak…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hovězí plecko nakrájíme na plátky a následně na nudličky.Rozpálíme v pánvi Wok větší množství oleje, a zprudka v něm orestujeme hovězí maso. Poté co se maso zatáhne tak…
Máslo necháme rozpustit v hlubší pánvi. Poklademe na něj filé a dusíme. Dusíme tak dlouho dokud se nerozpadne na kousky. Podušené filé podle chuti osolíme a posypeme…
Slaninu nakrájíme na kostičky, opečeme v kastrolu, přidáme olej a jemně nakrájenou cibuli. Necháme ji zpěnit, přidáme maso, opečeme, mírně osolíme, opepříme, zalijeme…
Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme dosklovata na oleji. Přidáme naklepané, mírně osolené a opepřené kotlety a zprudka je z každé strany opečeme. Kapii nakrájíme na…
Na drobno nakrájíme zelí, pórek a kapii.Přidáme mrkev nastrouhanou na hrubé nudličky, kukuřici a vařenou rýži. Přidáme sůl, pepř a bylinky.Nakonec vše spojíme zakysanou…
Smícháme hořčici, med, šťávu a vložíme do ní kostky. Necháme asi půl hodiny odležet, dáme na pánev a nejprve zprudka oupečeme, pak dodusíme do měkka Do mísky dáme…
Maso umyjeme, osušíme, nakrájíme na 2 cm špalíčky, šalotku na drobno, kapii na proužky a petrželku nasekáme. Hlívu očistíme a natrháme na 2 cm proužky.Na pánvi rozpálíme…
Sledě v oleji dáme do misky, zázvor nastrouháme a vylisujeme z něj šťávu. Cibulku pokrájíme na malé kostičky, vejce pokrájíme na menší kousky a ostatní uvedené…
Nejprve v misce vidličkou rozmačkáme oba sýry, přidáme změklý tuk a smícháme. Zeleninu nastrouháme a přidáme do směsi společně s pažitkou a petrželkou a důkladně…
Maso z křepelky nakrájíme na menší kousky a obě kapie na malé kostičky.Rýži dobře propláchneme pod studenou tekoucí vodou a restujeme na másle, aby se všechna zrna…
1. Nakrájíme si: cibuli nadrobno, porek na půlkolečka, mrkev, kapii, cuketu a mrkev na kostičky, brambory na větší kostky, zelené fazolky na menší kousky. 2. Ve…
Na pánvi rozškvaříme nakrájenou anglickou slaninu a přidáme nakrájenou cibuli. Pokud je třeba, přidáme trochu oleje.Pak vložíme kuřecí prsa nakrájená na nudličky,…
Vezmeme si kousek alobalu a ten pomažeme trochou oleje. Na pomazaný alobal dáme plátek Eidamu a pomažeme ho česnekovou pomazánkou (vše společně umícháme v hladkou…
Křupavá čekanka se skvěle hodí pro přípravu svěžího jarního salátu. Přidáme k ní čerstvou zeleninu, salátu dodáme trochu pikantnosti chilli papričkou a dochutíme ho…
MEXICKÉ BRAMBORÁKY: Zeleninu očistíme, žampiony nakrájíme na plátky, pórek na kolečka a papriku na kostičky. Na pánev dáme olej a na něj papriku. Podusíme cca 5 minut.…
Koňské maso nakrájíme na stejně velké kostky. Cibuli zpěníme na sádle s na kostičky nakrájeným uzeným špekem, který necháme lehce vyškvařit, a pak vložíme kostky masa.…
Nakrájíme zelí a kapii na čtverečky. Zelí dáme do kastrolku s osolenou vodou a octem vařit. Asi po deseti min. přidáme kapii a vaříme vše 25min.(aby zelí zůstalo…
Kuřecí maso nabízí spoustu možností úpravy. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, určitě si oblíbíte tento recept na pikantní kuřecí placičky se slaninou. V kombinaci se…
1/Uvarime si testoviny ve vode dle navodu a pak behem vareni si pripravime kremove pyre. 2/Nakrajene zampionky si podusime s kminem a s peprem na lzici masla a…
Květák rozdělíme na růžičky a vaříme cca 6 minut, aby květák byl ještě pevný, v osolené vodě, přidáme do ní strouhnutý oříšek. Rajčátka překrojíme na půlky, papriku…
Brambory oloupeme a povaříme jen do poloměkka (cca 14 minut). Vodu, ve které je vaříme, ochutíme grilovacím kořením, osolíme a opepříme.Zchladlé brambory nakrájíme na…
Africký hrnec je vydatný a aromatický pokrm, který vás přenese na africký kontinent prostřednictvím své bohaté a pestré chuti. Tento recept kombinuje různé druhy masa,…
Topinková směs je výborný způsob, jak využít čerstvé letní suroviny a vytvořit lahodný a sytý pokrm plný chutí a vůní. Tento rustikální recept kombinuje jemnost cuket,…
Kýtu si mírně naklepeme a nakrájíme na kousky-3x3 cm. Z hořčice, obou olejů, česneku a soli si uděláme marinádu, do které vložíme nakrájené maso. Pokud máme čas, necháme…