Bylinková nádivka s anglickou slaninou
Recept ještě nebyl hodnocenNádivka se nemusí připravovat jen na velikonoce. Tato voní po čerstvých bylinkách, česneku a slanině. Pochutnáte si na ní jako na příloze k pečenému masu, nebo jen tak…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nádivka se nemusí připravovat jen na velikonoce. Tato voní po čerstvých bylinkách, česneku a slanině. Pochutnáte si na ní jako na příloze k pečenému masu, nebo jen tak…
Lehký zeleninový pokrm jako stvořený pro letní dny. Podušená směs paprik, rajčat a cibule si bude skvěle rozumět s haluškami, jako je tomu v tomto receptu. Hravě…
Zeleninové pokrmy jsou jednoznačně barevné a plné chutí. Čerstvé paprikové lusky naplníme směsí z bulguru a hub. Ty poté přidáme do zeleninového základu a vše společně…
Slaný koláč nemusíme připravit jen z listového nebo křehkého těsta. Tento je zcela bez lepku, protože jako základ použijeme rýži. Podusíme ji se zeleninou, promícháme s…
Ryba v papilotě je skvělý způsob přípravy ryby, kdy se peče v pevném balíčku z pečicího papíru. Tento způsob uchová šťavnatost a intenzitu chuti. Výhodou je, že…
Pokud nedáte dopustit na klasiku v podobě brambor na loupačku s tvarohem, určitě vyzkoušejte i jejich pečenou verzi. V kombinaci s jogurtovou a tvarohovou omáčkou,…
Tipů na bleskové večeře není nikdy dost. Bramborové noky (gnocchi) koupíte hotové téměř v každém obchodě, ale domácím se mohou jen stěží vyrovnat. Během chvilky k nim…
Talíř plný zeleniny září všemi barvami. Najdete na něm typicky jarní druhy zeleniny jako je například chřest, ředkvičky, a nebo méně častá vodnice. Úprava v páře je…
Lehký salát s pečenou zeleninou, restovanými krůtími kuličkami a jogurtovým dresinkem je chutný a sytý oběd, který dodá tělu energii na celý den. Skvěle zasytí, a přitom…
Receptů na lasagne s masovou směsí nebo špenátem je nepřeberné množství. Pokud vás ale láká změna, nebojte se klasické suroviny nahradit netradičním květákem, mrkví,…
Neobyčejné spojení nadýchaného italského těsta, srolovaného do veky, s křupavou kůrkou a vláčným středem plným oliv, sušených rajčat a sýra. Pekárna usnadní hnětení i…
Velké žampiony plněné špenátovou směsí jsou skvělým tipem na lehký oběd, večeři nebo elegantní předkrm. Šťavnaté houby, jemný špenát a sýr tvoří lahodnou kombinaci,…
Tento recept spojuje šťavnaté kuřecí maso s jemnými plátky cukety a výraznou chutí sušených rajčat, což vytváří lahodnou a vyváženou kombinaci. Špízy jsou nejen snadné…
Hledáte-li tip na ideální lehký oběd nebo večeři plnou chuti, tady je. Šťavnatá marinovaná vepřová krkovice, s výraznou chutí česneku a hořčice, získá po opečení na…
Barevné, voňavé a dokonale dochucené – to jsou pečené cukety a lilky, plněné směsí zeleniny, kuskusu a sójového granulátu, který překvapí svou chutí připomínající mleté…
Voňavé krůtí nudličky opečené na pánvi s provensálskou směsí bylinek a podáváné s restovanou cuketou, rajčaty a šalotkou. Pokrm, který vás chutí i vůní přenese na slunný…