Vepřové kostky samotáře Rermora
Recept ještě nebyl hodnocenKrkovičku nakrájíme na kostky. Osolíme, přisypeme 2 PL koření čubrica a dobře promícháme s nahrubo nakrájenou cibulí.Směs dáme do kastrůlku s pokličkou. Vložíme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krkovičku nakrájíme na kostky. Osolíme, přisypeme 2 PL koření čubrica a dobře promícháme s nahrubo nakrájenou cibulí.Směs dáme do kastrůlku s pokličkou. Vložíme do…
Z černého piva, medu, čili a česneku připravíme marinádu, do které na pár hodin naložíme plátky masa. V kastrole rozpustíme sádlo, přidáme cibuli, krátce osmahneme. Pak…
Krkovičku nakrájíme na plátky,naklepeme,osolíme,potřeme křenem,poklademe hranolkem loveckého salámu,hranolkem sýru a kouskem řapíku celeru.Zavineme a zajistíme nití nebi…
Plátky masa si naklepeme přes igelitový sáček, osolíme a uděláme si pastu-v mističce si smícháme nastrouhanou nivu, propasírované stroužky česneku, lžíci olivového oleje…
Vepřové plátky si naklepeme, aby se daly balit, osolíme, opepříme z obou stran a vnitřní stranu natřeme hořčicí, na ní poskládáme doprostředka po jednom párečku, proužek…
Plátky krkovičky naložíme na hodinu až dvě do koření Čarodějka do lednice. Maso poté orestujeme na oleji a vložíme do pekáče.Na maso poté klademe zeleninu nakrájenou na…
Plátky krkovičky mírně naklepeme a nařízneme na okrajích / aby se při opékání nezkroutily /. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem, vložíme maso a zprudka orestujeme.…
Plátky masa mírně naklepeme a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Osolíme, opepříme, přidáme tomatové pyré, tymián a necháme dusit. Když je maso téměř měkké, přidáme…
Krkovičku posolíme,posypeme pažitkou a necháme odležet(nejlépe do druhého dne). Potom ji svižně usmažíme jako steak. Fazolky povaříme v osolené vodě cca. 20minut.…
Plátky masa opláchneme, osušíme, zlehka naklepeme a po obou stranách osolíme a opepříme. Na každý plátek masa rozetřeme lžičku hořčice a poklademe dvěma plátky…
Maso nakrájíme na silnější plátky, mírně naklepeme, z obou stran osolíme. Vajíčka v hlubším talíři nebo misce rozklepeme a smícháme s mlékem. Poté maso obalíme v…
Maso očistíme, nakrájíme na plátky, z obou stran osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půl kolečka, česnek a kapii na plátky, cuketu oloupeme, také nakrájíme na půl…
Nejprve si připravíme náplň. Oloupané nadrobno pokrájené cibule osmahneme dorůžova na oleji. Maso umeleme nebo usekáme nadrobno a přidáme na pánev k cibuli, promícháme a…
Do hrnce nalijeme trošku oleje, dáme 2 PL sojové omáčky, zamícháme. Přidáme na kostičky nakrájené maso, sklenici vody, k tomu papriky ( obě nakrájené na kostičky ),…
Z koření a oleje vytvoříme v misce marinádu, do které maso naložíme, nejlépe přes noc, ale alespoň na 3 hodiny.Na rozpáleném grilu z obou stran ogrilujeme podle tloušťky…
Krkovičku nakrájím na plátky, naklepu, osolené a opepřené opeču na rozpáleném tuku. Nebo také nasucho na grilovací pánvi. Uschovám do tepla. Brambory nastrouhám,…
Na marinádu smícháme a rozetřeme do hladka veškeré ingredience. Chuť by měla být příjemně sladkokyselkavá a ne moc pálivá. Rozkrájenou krkovičku tam vložíme a…
Krkovičku naklepeme, okořeníme, osolíme a necháme chvíli odležet. Pak rozpálíme olej, vložíme plátek krkovičky, po obou stranách zprudka orestujeme a pak dusíme asi 15…
Plátky masa osolíme, okmínujeme z obou stran a dáme do pekáčku na nadrobno nakrájené šalotky a česneku. Přidáme koření a podlijeme asi hrnkem vývaru. Přikryjeme a dáme…
Mleté maso vymícháme s vínem, solí, kmínem, pepřem a česnekem.Krkovičku vykostíme a rozřízneme na velký plát, který naklepeme, osolíme, posypeme jemně nasekanou cibulí a…
Plátky krkovičky po stranách nakrojíme, aby se při smažení nezkroutily, osolíme je a trošku více opepříme. Naklepávat není nutné, ale pokud chceme, není problém.Plátky…
Do kastrůlku se 150ml vody dáme špetku soli, svařákové koření a slabým varem necháme 8minut povařit. Poté vychladíme a do nálevu naložíme alespoň na 2hodiny plátky…
Krkovici nakrájíme na kousky. Osolíme, přidáme kurkumu, chilli a nakrájené maso s kořením promícháme a necháme hodinu odležet.Nakrájíme nadrobno cibuli, česnek a fenykl…
Na panvicu dáme olivový olej a naklepané,posolené rezne na nej poopekáme z oboch strán potom ich natrieme cesnakom a restujeme do mäkka.Zemiaky si uvaríme na menšie…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Polenta e osei: Italský dezert z piškotového těsta s jemným máslovým krémem a zdobený marcipánem je vláčný a chutná božsky
Jak na dokonalé řízky z hub? Stačí jednoduchý trik před obalováním a výsledek bude perfektní
Proč je dobré vyzkoušet liči: Přezdívá se mu ovoce lásky a je doslova vitaminovou bombou