Jednoduchá grilovaná krkovička

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: 20 minut + čas na marinování 4 porce Vepřové maso 1 názor

Suroviny

4 silnější plátky krkovice
2 lžíce koření Kuře sedm bylin
3 lžíce slunečnicového oleje
špetka chilli
špetka koriandru
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z koření a oleje vytvoříme v misce marinádu, do které maso naložíme, nejlépe přes noc, ale alespoň na 3 hodiny.

  2. Na rozpáleném grilu z obou stran ogrilujeme podle tloušťky masa - cca 5-6 minut z každé strany.

  3. Podávala jsem s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jednoduchá grilovaná krkovička

Tématické fráze: steak z krkovice marinování jednoduchá marináda na plátek z krkovičky