Jednoduchá grilovaná krkovička

Vepřové maso Doba přípravy: 20 minut + čas na marinování 1 názor

Vepřové maso Doba přípravy: 20 minut + čas na marinování 1 názor

Suroviny 4 porce

4 silnější plátky krkovice
2 lžíce koření Kuře sedm bylin
3 lžíce slunečnicového oleje
špetka chilli
špetka koriandru

Postup přípravy receptu

  1. Z koření a oleje vytvoříme v misce marinádu, do které maso naložíme, nejlépe přes noc, ale alespoň na 3 hodiny.

  2. Na rozpáleném grilu z obou stran ogrilujeme podle tloušťky masa - cca 5-6 minut z každé strany.

  3. Podávala jsem s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.

Komentáře k receptu Jednoduchá grilovaná krkovička

Tématické fráze: steak z krkovice marinování jednoduchá marináda na plátek z krkovičky