Krkovice na fenyklu

hanahcotton Kuchařka: hanahcotton

Vepřové maso 1 názor

Suroviny

3 plátky krkovice
1/2 čerstvého fenyklu
2 lžíce oleje
sůl
koření Francouzská směs
(rajčata, tymián, rozmarýn, česnek, majoránka, cibule, černý pepř, bobkový list)
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Krkovici osolíme a posypeme kořením. Na oleji prudce osmažíme z obou stran krkovici.

  2. Přidáme nakrájený fenykl, zmírníme oheň, podlijeme sklenkou hovězího vývaru a dusíme, než bude maso měkké.

  3. Maso během dušení 2x otočím.

  4. Jako přílohu jsem použila zeleninu na páře.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Krkovice na fenyklu

Tématické fráze: maso na fenyklu fenykl recepty vepřová krkovice s fenyklem fenykl maso veprova krkovice na feniklu krkovice platky fenykl fenykl a maso fenykl a krkpvoce nejlepší maso na fenyklu vepřová krkovice s čerstvým feniklem

Zapomněl/a jsem heslo