Dort s pařížským krémem a broskvovým džemem
Recept ještě nebyl hodnocenČokoládový dort je dokonalou kombinací jemné chuti a svěží sladkosti broskví. Je ideální pro každou příležitost, jako jsou narozeniny, oslavy, svatbu, nebo jinou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čokoládový dort je dokonalou kombinací jemné chuti a svěží sladkosti broskví. Je ideální pro každou příležitost, jako jsou narozeniny, oslavy, svatbu, nebo jinou…
Snadná buchta na plech s příchutí rumu a kokosu, s polevou z mléčné čokolády vám osladí den. Skvělé chuti dosáhnete přidáním oblíbené čokoládové tyčinky do těsta. Tuhle…
Kinder mléčný řez milují děti i dospělí. A věděli jste, že si tuhle nadýchanou dobrotu s kakaem a šlehačkou můžete snadno připravit i doma? Stačí pár běžných surovin a…
U rodinného posezení by nikdy neměl chybět sladký moučník. Tento výtečný a krásně vláčný koláč s tvarohem a svěžími jahodami zvládnete upéct za necelou hodinu a bez obav…
Skvělý jablečný koláč s křupavou drobenkou, vonící po skořici, se perfektně hodí k nadcházejícímu podzimu. Příprava je snadná a rychlá, ani jablka nemusíte loupat. Díky…
Zmaknute maslo vymiesame so zltkom a s cukrom dopenista. pridame maslo a mlieko. postupne do cesta zapracujeme preosiatu muku a prasok do peciva. nakoniec primiesame…
Angreštové řezy s čokoládovou polevou jsou lahodným dezertem, který kombinuje svěží kyselost angreštu s bohatou sladkostí čokolády. Tento dezert je ideální pro letní dny…
Vejce vyšleháme s cukrem a olejem do pěny, pak vmícháme mouku s kypřícím práškem a zředíme kefírem.Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a poklademe nakrájenými a…
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. V menším rendlíku rozpustíme máslo s čokoládou. Vychladlé přišleháme do vyšlehaných vajec.Přidáme mouku, kypřící prášek a kakao.…
Olej s vodou přivedeme k varu, potom přidáme mouku s práškem do pečiva a stále mícháme. Až se vytvoří tuhé těsto, odstavíme z ohně a dáme vychladnout. Do vlažného těsta…
Všechny suroviny smícháme dohromady. Jako poslední vmícháme čokoládu (oříšky,lentilky,....). Necháme odležet v ledničce asi 30 minut. Poté z těsta tvarujeme placičky,…
V míse smícháme mouku, krupici, mléko, olej, vejce, špetku soli a nakonec vmícháme kypřící prášek a vypracujeme těsto, které rozdělíme na polovinu. Světlé těsto vlijeme…
Moučkový cukr, oba druhy mouky,vejce, kypřící prášek do pečiva, olej a jogurt pořádně vymíchejte. Přidejte čokoládu nalámanou na malé kousky, nasekané vlašské ořechy i…
Do utřeného másla zašleháme třtinový cukr a citronovou kůru a poté zašleháme jedno vejce po druhém.Mouku promísíme s kypřícím práškem a přes velké síto ji prosejeme.…
Vejce rozklepneme do misky. Mouku smícháme s práškem do pečiva, kakaem a prosijeme. Celá vejce dáme do šlehače, zasypeme cukrem, přidáme horkou vodu a vyšleháme do pěny…
V míse vypracujeme těsto ze změklého másla, mouky, cukru, vejce, kypřícího prášku, medu, mléka, soli a perníkového koření.Těsto rozdělíme na části. 2/3 těsta …
Hraběnčiny řezy jsou jedním z klasických moučníků s jablky. V této verzi receptu jsou jablka nahrazena rybízem, takže dodá řezům osvěžující nakyslou chuť. Tak pokud máte…
Troubu zapneme na 180 ° C a plech (mám 34x34 cm) vyložíme papírem na pečení, na který lehce rozetřeme pár kapek oleje. Smícháme prosetou mouku s práškem do pečiva a…
Pagáčky mají své doma v Maďarsku, Slovensku, ale samozřejmě i u nás. Nadýchané drobné pečivo ze slaného těsta zjemní a zvláční smetanový jogurt. Dovnitř pak nezapomeňte…
Máte nahlášenou návštěvu a nevíte co sladkého ke kávě pro ně připravit? Vsaďte na ořechové řezy s máslovým krémem vonícím po vanilce, ozdobené šlehačkou. Jejich příprava…
Tvarohová vánočka z bezlepkové pečící směsi Jizerka má svá úskalí. S těstem je třeba pracovat opatrně a péct nejlépe s párou. Odměnou vám ale bude výborná a díky tvarohu…
Vláčná kefírová bublanina, plná ovoce, bude chutnat ještě lépe v kombinaci se šálkem dobré kávy. Příprava je velice snadná, bez obav se do přípravy tohoto moučníku mohou…
Chystáte halloweenskou oslavu a hledáte dezert, který zaujme chutí i vzhledem? Tyto řezy jsou ideální volbou! Vláčný čokoládový korpus s krémem z mascarpone a jahod je…
Karamelové sušenky zaujmou krásnou zlato-hnědou barvou. Už samotný karamel jim dodává úžasnou chuť, navíc do sušenek můžeme přidat kousky čokolády, nebo je posypat…