Polévka z libečku s kroupami
Recept ještě nebyl hodnocenDo hrnce vložíme oprané kroupy, kuřecí skelet, libeček, pórek a na půlkolečka nakrájenou mrkev. Osolíme, zalijeme studenou vodou, vmícháme mletou pariku a dáme vařit asi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do hrnce vložíme oprané kroupy, kuřecí skelet, libeček, pórek a na půlkolečka nakrájenou mrkev. Osolíme, zalijeme studenou vodou, vmícháme mletou pariku a dáme vařit asi…
Luxusně vypadající koláč plný třešní, pudinkového krému s kakaovou drobenkou na svém povrchu potěší nejeden mlsný jazyk. V receptu jsou použity třešně kompotované, je…
Luxusně vypadající koláč plný třešní, pudinkového krému s kakaovou drobenkou na svém povrchu potěší nejeden mlsný jazyk. V receptu jsou použity třešně kompotované, je…
Tento výborný závin s čokoládovým pudinkem zvaný "pudingoš" si rozhodně zamilujete tak, jako u nás doma. Závin připravíme bez kynutí a po upečení potřeme máslem s rumem,…
Tento výborný závin s čokoládovým pudinkem zvaný "pudingoš" si rozhodně zamilujete tak, jako u nás doma. Závin připravíme bez kynutí a po upečení potřeme máslem s rumem,…
Tento výborný závin s čokoládovým pudinkem zvaný "pudingoš" si rozhodně zamilujete tak, jako u nás doma. Závin připravíme bez kynutí a po upečení potřeme máslem s rumem,…
Tyto tvarohové sušenky spojují bohatou chuť tvarohu s lehkostí a křupavostí každého sousta. Cukr na povrchu pečením zkaramelizuje a dodá sušenkám příjemné aroma.…
K Velikonocům patří spousta různých sladkých dobrot. Upečte třeba bábovku zajímavé chuti o kterou se postará jogurt s příchutí vaječného likéru a banán. Už se vám…
V tomto receptu najdeme inspiraci na velmi netradiční kus masa, a to hovězí vemeno. Nejprve jej uvaříme doměkka s kořením a poté jej zakomponujeme do směsi s vínem a…
Máte-li rádi krémové polévky, pak je tento recept pro vás jako stvořený. Bramborovo-pórkový krém je opravdu hutný a tak nebudete potřebovat druhý chod. Samozřejmě nesmí…
Kuřecí stehna vykostíme, odblaníme, omyjeme studenou vodou, osolíme a opepříme.Na pánvi s poklicí rozehřejeme máslo a kousky kuřete z obou stran restujeme. Podlijeme…
Skořicové cereálie, které s každým soustem křupnou jistě znáte. A víte, že si je teď můžete připravit jednoduše i doma? Stačí vám k tomu tortilla, máslo, skořicový cukr…
Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například…
Jsme národ knedlíků, a to těch houskových, kynutých i sladkých. Plněné jsou skvělé, ale pokud chcete zkusit změnu, máme pro vás tip. Z kynutého těsta udělejte knedlíky,…
S horkými letními dny pomalu přichází čas osvěžujících koláčů, plných ovoce. Strouhaný koláč s náplní z řeckého jogurtu, plné jahod a exotického manga, je doslova…
Pokud máte rádi zeleninové polévky, určitě vyzkoušejte tento jemný kedlubnový krém. Je výtečným obědem i večeří. Navíc tak snadno zužitkujete i vzrostlejší či starší…
Domácí noky připravíme z vařených brambor a jednoduchým tahem je pomocí vidličky vytvarujeme. K nim se pak skvěle hodí jemná smetanová omáčka s kousky hub, která je…
Jste-li milovníky moučníků, které nemají zrovna silnou vrstvu těsta, jste tu správně. Na větším plechu bude těsto tak akorát tenké a pokryje ho bohatá vrstva tvarohové…
Jste-li milovníky moučníků, které nemají zrovna silnou vrstvu těsta, jste tu správně. Na větším plechu bude těsto tak akorát tenké a pokryje ho bohatá vrstva tvarohové…
Lasagne s lilkem dávají tradičním italským těstovinám nový rozměr. Spojení vrstev jemného bešamelu, sýra, adžiky a pečeného lilku vytváří lahodnou kombinaci chutí, která…
Tato variace na anglický koláč - apple pie je snadná a zvládnou ji připravit i méně zkušení kuchaři. Těsto smícháme s ořechy, datlemi a jablky, vylijeme do formy a…
Obrácené koláče pochází z francouzské kuchyně. Voňavý karamel a šťavnaté hrušky stačí zalít jednoduchým těstem a upéct. Výsledkem je sladký a lahodný koláč s karamelovou…
Jídla z pomalého hrnce jsou chuťově neporovnatelně bohatší než běžně dušené pokrmy. Kvalitní hovězí maso je pro tuto úpravu jako stvořené. Budete mít maso „jako dort” s…
Základem pro rozetky jsou skořicoví šneci z kynutého těsta. Jednotlivé šneky potřeme tukem, aby se neslepily a klademe je na vymazaný pekáček. Na každého šneka dáme…