Rýžový nákyp s broskvemi
Recept ještě nebyl hodnocenJedno z klasických sladkých jídel, které si jistě všichni pamatujeme z dob stravování ve školních jídelnách. Pokud si ho ale připravíte doma, zapomenete na tehdy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jedno z klasických sladkých jídel, které si jistě všichni pamatujeme z dob stravování ve školních jídelnách. Pokud si ho ale připravíte doma, zapomenete na tehdy…
Brokolice zapečená se sýrem je jednoduché a chutné zeleninové jídlo, které zvládne i začátečník. Z vývaru můžete navíc ještě udělat polévku. Z jedné zakoupené brokolice…
Znáte štafetky? Jedná se o ořechové obdélníčky s kávovým krémem, máčené v čokoládě. Jsou sice retro, ale nikdy neomrzí. Zkuste jim dát nový kabátek a upečte je v podobě…
Drobenkové koláče stále frčí, proto nesmíme být pozadu a máme pro vás recept na koláč s pudinkem a ovocem. Ovoce použijte dle libosti, pudinkovou náplň můžete vyměnit za…
Přemýšlíte, jaký dezert připravíte rodině nebo návštěvě? Vyzkoušejte tento recept s nadýchaným piškotem, vanilkovým krémem a čokoládovou polevou provoněnou rumem. Jistě…
Třešně už se pomalu začínají červenat, nechte se tedy inspirovat receptem na třešňovou bublaninu. Tento nadýchaný a šťavnatý letní moučník si zamiluje každý. A…
Kedlubnová pochoutka hotová do půlhodinky. Kedlubna je opomíjenou zeleninou, kdy si jí dáme buď syrovou, do polévky anebo vůbec. Přitom je sladká, zdravá a tepelně…
Tříbarevný řez je pečený moučník, který se skládá ze dvou vrstev těsta, tmavého a světlého. Mezi tyto vrstvy pak patří tvarohová náplň, do které, podle své chuti, můžete…
Tříbarevný řez je pečený moučník, který se skládá ze dvou vrstev těsta, tmavého a světlého. Mezi tyto vrstvy pak patří tvarohová náplň, do které, podle své chuti, můžete…
Máte chuť na rychlou večeři a chcete při ní zužitkovat starší pečivo? Upečte tuto křupavou „pizzu“. Pečivo na chvíli zapečete, potřete kečupem, pokladete salámem a…
Hrníčkové řezy s čokoládovým pudinkem, zjemněné zakysanou smetanou a vonící skořicí. Jednoduché a dobré. Hodí se na víkendové pečení i všední den ke kávě, nebo snídani.
Hrníčkové řezy s čokoládovým pudinkem, zjemněné zakysanou smetanou a vonící skořicí. Jednoduché a dobré. Hodí se na víkendové pečení i všední den ke kávě, nebo snídani.
Zkuste klasický trojobal na obalování řízků, ať už kuřecích nebo vepřových, použít obráceně. Vaše řízky budou rázem naruby a získají nový rozměr. Po usmažení je proložte…
Recepty našich maminek a babiček patří mezi rodinné klenoty, zejména ty nejvíce osvědčené, třeba na ořechovou bábovku. Tradiční moučník, který skvěle chutná, vypadá a…
Delikátní maso lososa stačí jen lehce dochutit, přílišné kořenění by mu uškodilo. Pro zdůraznění chutě ho připravíme na másle, provoníme ho čerstvými bylinkami a…
Pokud máte chuť dát si k snídani teplé vafle, vyzkoušejte si je připravit podle tohoto snadného receptu. Chutnají po másle, rozplývají se na jazyku a udělají vám hned…
Léto u nás, to jsou kynuté koláče s ovocem. Jeden takový najdete také v tomto receptu, který je z dílny food bloggerky Češky z Česka. Jemné těsto doplní osvěžující…
Zapečené brambory mají mnoho způsobů přípravy. Tento recept je ze syrových bramborových plátků, tudíž ušetří jedno vaření. Přidat můžete oblíbené uzené maso či uzeninu a…
Kuřecí prsní řízky si nejlépe den předem podélně rozpůlíme, naklepeme a naložíme do marinády.Formu na srnčí hřbet vymažeme lehce sádlem a poklademe plátky anglické…
Jen málokterá surovina má v kuchyni tak široký záběr jako právě vepřová plec. Je vhodná snad na všechny kulinářské úpravy, na vaření, dušení, pečení i smažení. Proto…
Užijte si dokonalou kombinaci křehkých piškotů namočených v lahodné kávě, které se spojí s krémovou jemností pudinkové náplně a pikantností džemu. Tato delikátní skladba…
Mřížkový koláč vypadá velmi slavnostně, jeho příprava však není nikterak náročná. Snadné těsto, kterým vyložíte plech, na něj pokladete jablkovou náplň se skořicí a celé…
Plátky brambor, smíchané s jarní cibulkou, strouhaným sýrem, kuřecím masem a dochucené grilovacím kořením, kmínem, solí a pepřem, zachutnají opravdu každému. Jídlo z…