Kapří filet v papilotě
Recept ještě nebyl hodnocenKapří maso chutná skvěle a je škoda si ho dávat jen o Vánoce osmaženého v trojobalu. Připravit ho můžeme na grilu v balíčku z alobalu spolu s dobrou zeleninou a plátkem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kapří maso chutná skvěle a je škoda si ho dávat jen o Vánoce osmaženého v trojobalu. Připravit ho můžeme na grilu v balíčku z alobalu spolu s dobrou zeleninou a plátkem…
Příprava kuskusu je snadná, navíc jde velmi dobře kombinovat. Ochutnejte ho smíchaný s pečenými kapiemi a cuketou a jistě si pochutnáte. Výraznou chuť dodává jídlu…
Z chlazeného listového těsta snadno připravíme skvělou pochutinu, ať už sladkou nebo slanou. V tomto receptu použijeme těsto na slané chuťovky. Na čtverce poklademe…
Tento pokrm je inspirován středomořskou kuchyní. Vepřové kotlety opečené na oleji podáváme se zeleninovou přílohou, kterou připravíme z lilků a krájených rajčat,…
Těstoviny jsou zárukou rychlého, snadného a zpravidla i výživného pokrmu. A takový můžeme připravit podle tohoto receptu. K těstovinám stačí přidat kousky kuřecího masa,…
Listové těsto je ideální, pokud chceme rychle udělat skvělé pohoštění. Tentokrát se inspirujeme balkánskou kuchyní a použijeme ho k přípravě slaných taštiček plněných…
Lahodné spojení lilků, sýra a rajčat si vychutnáme v tomto jednoduchém jídle. Chuť zeleniny ještě zdůrazníme ogrilováním a provoníme čerstvou šalvějí. Vše podáváme na…
Muffiny jsou zpravidla pečeny ve sladké verzi. Avšak tyto malé nadýchané košíčky můžeme upéct i naslano. Do základu těsta z mouky a vajíček přidáme drobné kousky…
Maso candáta je velmi delikátní a jemné. Opečte ho jednoduše na másle a podávejte s vařenými bramborami a květákem a karotkou zapečenými v mléčné omáčce. Jistě si velmi…
Toto jednoduché a lehké zeleninové jídlo se skvěle hodí do letních dní. Nudle plněné lilkem a Nivou zapečeme zalité rajčaty. Dobrou chuť zeleniny doplníme slaným sýrem,…
Lahodné spojení rýže, pečeného květáku, řapíkatého celeru a voňavé šalvěje v dobrém rizotu. Rizoto na závěr ochutíme parmazánem a podáváme posypané pečeným květákem a…
Vychutnejte si tuto zdravou svačinu s výtečnou chutí. Kynuté pečené placky z celozrnné mouky a pohanky servírujte se svěží tvarohovou pomazánkou, ochucenou čerstvými…
Krůtí maso je výživné, plné bílkovin a málo tučné. Jeho příprava je stejně snadná, jako u kuřecího masa. Orestované kousky doplníme chřestem, pórkem a ředkvičkami a…
Každý den bychom měli sníst dostatečné množství zeleniny a ovoce. S tímto salátem to půjde snadno. Ke kombinaci různých druhů zeleniny přidáme osvěžující sladko-kyselou…
Skvělá krémová polévka, která spojuje jemnou trpkost rukoly s výrazným aroma kozího sýra. Díky jíšce z rýžové mouky je zcela bez lepku, a proto si ji mohou bez obav…
Milujete jemnou chuť medvědího česneku? Připravte si jednoduché pesto, které dokonale oživí vaše jídlo. Část použijte na špagety a zbytek uchovejte v lednici na příště.…
Řezy zdobené motýlky z mandarinek jsou elegantní a svěží dezert, který okouzlí nejen chutí, ale i vzhledem. Jemný piškotový základ, sametově hladký krém z mascarpone a…
Rychlý chřestový salát využijete buď jako samostatný pokrm nebo přílohu třeba ke grilovanému masu. Jednoduše ochucený křupavý salát se šunkou a uzeným sýrem, je příjemně…
Kuskus je oblíbenou rychlou večeří či obědem. Připravit jej můžeme na mnoho způsobů, dokonce i na sladko. Vyzkoušejte kuskus ve stylu salátu caprese, s mozzarellou,…
V hluboké pánvi nebo kastrolu rozehřejeme olej a králíčí maso zprudka opečeme.Osolíme ho, opepříme a dáme stranou.Do pánve vložíme nakrájenou zeleninu, také restujeme,…
Tradičním pokrmem na Blízkém Východě je falafel, kuličky z cizrny. Ikdyž neobsahují žádné maso, jejich chuť může připomínat karbanátky. Připravte si falafel z červené…
Kuřecí maso je oblíbenou pro svojí jemnou chuť a především variabilitu, připravit ho můžeme na mnoho způsobů a sluší mu téměř všechno koření. Restované kuřecí kousky…
Kuřecí maso je oblíbenou pro svojí jemnou chuť a především variabilitu, připravit ho můžeme na mnoho způsobů a sluší mu téměř všechno koření. Restované kuřecí kousky…
Pita chléb je tradiční součástí blízkovýchodní kuchyně – měkký, nadýchaný a ideální k namáčení do polévek, plnění masem nebo zeleninou. Překvapivě snadno si ho…