Kuřecí steak Istrie s nektarinkami

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 6 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 6 názorů

Suroviny 2 porce

1 kuřecí prsíčka
1 - 2 šťavnaté měkké nektarinky
4 - 6 plátků sýra typu ementál (Krolewski) nebo gouda
sklenka bílého vína (výraznější, polosladké)
máslo
olivový olej
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Prsíčka nakrájíme na porce a zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme.

  2. Opečeme po obou stranách do hněda na troše oleje a kousku másla.

  3. Pak rozložíme na povrch steaků nektarinky, nakrájené na půlměsíčky, přikryjeme plátky sýra, podlijeme trochou vína a necháme pod přiklopenou poklicí na mírném ohni "dojít".

    Podáváme například s plátky pečených brambor, ale stačí i dobré vařené.

Komentáře k receptu Kuřecí steak Istrie s nektarinkami

Tématické fráze: kuřecí maso s nektarinkou kureci steak šťavnatá kuřecí prsíčka steak kureci platek s nektarinkou kuřecí steaky kureci pprsa s nektarinkou recept kuřecí stejk kuřecí steaky recepty kuřecí steak recept kureci maso s nektarinkou a syrem steakistrie kuřecí maso s nektarinkami kuřeci steak s mandarinkama kuřecí maso s nektarinkama kuřecí prsíčka s nektarinkou pecene kure s nektarinkami kureci steak mandarinka