

Kuřecí steak Istrie s nektarinkami
Suroviny 2 porce
- 1 kuřecí prsíčka
- 1 - 2 šťavnaté měkké nektarinky
- 4 - 6 plátků sýra typu ementál (Krolewski) nebo gouda
- sklenka bílého vína (výraznější, polosladké)
- máslo
- olivový olej
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
Prsíčka nakrájíme na porce a zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme.
Opečeme po obou stranách do hněda na troše oleje a kousku másla.
Pak rozložíme na povrch steaků nektarinky, nakrájené na půlměsíčky, přikryjeme plátky sýra, podlijeme trochou vína a necháme pod přiklopenou poklicí na mírném ohni "dojít".
Podáváme například s plátky pečených brambor, ale stačí i dobré vařené.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuřecí steak Istrie s nektarinkami
-
miluji s ananasem - s mandarinkou jsem nezkoušela, ale může to být také velmi dobré
takže vyzkouším
-
eva hubova: Krásně uvařené, krásně naservírované. Děkuji.
-
-
Dajdo, bylo to výborné, všem chutnalo
nektarinky jsem dala zavařené, přidávám Ti foto a
-
Recepty tohoto typu nikdy nezklamou
-
to může být dobré, s nektarinkou jsem ještě minutku nezkoušela