Recept na gyros
Recept ještě nebyl hodnocenKdo by nemiloval gyros, ať už v pita chlebu nebo v tortille. Před okénkem u fastfoodu, kde se tato pochoutka prodává, je vždy fronta. Připravit si ho můžeme i sami doma.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kdo by nemiloval gyros, ať už v pita chlebu nebo v tortille. Před okénkem u fastfoodu, kde se tato pochoutka prodává, je vždy fronta. Připravit si ho můžeme i sami doma.…
Kdo by nemiloval gyros, ať už v pita chlebu nebo v tortille. Před okénkem u fastfoodu, kde se tato pochoutka prodává, je vždy fronta. Připravit si ho můžeme i sami doma.…
Přemýšlíte, co dobrého dnes uvařit? Pokud máte doma zrovna pěkný kousek vepřové panenky, dvě hrsti žampionů a krapet smetany, volba je jasná. Příprava nezabere mnoho…
Jednoporcové vánočky se hodí v adventním čase. Ať už pro kolegy z práce, kamarády, návštěvu příbuzných, nebo jen tak pro radost. Určitě je můžete připravit chvilku…
Smažený sýr, alias smažák, je stále jedno z nejoblíbenějších jídel českých hospod i restaurací. Říká se, že u přípravy tohoto pokrmu vlastně není co zkazit, snad jen…
Kuře na paprice milujeme už od dětství a s chutí si ho dáme i v dospělosti. Naše babičky vařívaly slepice, které už přestaly snášet. Dnes se připravuje většinou kuře.…
Všichni je známe, milujeme a všichni je doma připravujeme. O čem je řeč? No přece o palačinkách. Někdo je má rád s marmeládou, jiný se šlehačkou a ovocem. My vám ukážeme…
Všichni je známe, milujeme a všichni je doma připravujeme. O čem je řeč? No přece o palačinkách. Někdo je má rád s marmeládou, jiný se šlehačkou a ovocem. My vám ukážeme…
Domácí pečivo získává v našich domácnostech na oblíbenosti. Nabízíme recept na domácí veku, ze které vykouzlíte nejeden lahodný obložený chlebíček. S pomocníkem v podobě…
Omáčka z vepřové plece voní po houbách, podávat ji můžete s hranolkami či rýží. Příprava není složitá, stačí maso důkladně zarestovat a podusit ve šťávě do měkka.…
Osvědčený recept na rychlou pizzu ze sušeného droždí. Těsto je tenké a skvěle se s ním pracuje. Ozdobíme tím, co kdo má rád. Jednoduchý oběd nebo výborná večeře.
Mleté maso se nehodí jen do sekané nebo karbanátků. Už jste někdy vyzkoušeli golubce? Jedná se o tradiční jídlo, oblíbené zejména v Polsku nebo na Ukrajině. Příprava je…
Stroganoff jsou nudličky z minutkového hovězího masa v rajčatovo-smetanovém sosu, který může být doplněný dalšími surovinami. Podle tohoto receptu se nám hovězí na…
Receptů na poctivé zeleninové placičky je nespočet, třeba takové bramboráky si v naší kuchyni vždy najdou místo. Tentokrát připravíme nadýchané placičky z brokolice.…
Omáčka s vepřovým masem, ozvláštněná rajčatovým protlakem, částečně připomíná kuře na paprice. Díky pozvolnému dušení je maso krásně měkké a rozplyne se v ústech.…
Ne nadarmo je označováno jako maso gurmánů. Rozpadající, skvěle dochucené maso s barbecue omáčkou, udělá každý burger lahůdkou. Dá se však použít i do salátů, baget či s…
Prodávané Brumíky milují téměř všechny malé děti. Tuto sladkost není nutné pouze kupovat, můžete ji upéct sami. Z prověřeného těsta, plněné čokoládou. Jediné, co je…
Jídlo původem z Maďarska, které je podobné guláši či perkeltu, to je hovězí tokáň. Maso připravené na víně se díky pomalému dušení doslova rozplývá v ústech. Oblíbené…
Na křupavá žebírka nemusíte jen do steakových restaurací. Udělejte si je i doma! Jednoduchý recept na pečená žebírka s marinádou, která jim dodá tu správnou chuť.…
Šťavnatá vepřová krkovice dušená v bylinkách a koření provoní celou kuchyni a potěší každého milovníka poctivé české kuchyně. Jednoduchá příprava a dokonalá chuť z nich…
Pečivo z těsta s droždím, které kyne jen v troubě při pečení - právě proto jsou tyto housky tak rychle hotové. Není nutné čekat na vykynutí těsta, hned můžeme tvarovat a…
Rolády patří mezi jednoduché a přesto elegantní dezerty, které mají dlouholetou tradici. Variant existuje samozřejmě obrovské množství, ale klasika je klasika. Máme pro…